Βρετανία: Δεν θα επιτρέψουμε σε βουλευτές να αποτρέψουν το Brexit

Αντιμέτωπο με τις πιέσεις φιλοευρωπαϊστών βουλευτών βρίσκεται το νομοσχέδιο, το οποίο θα επιτρέψει στην πρωθυπουργό να εκκινήσει τη διαδικασία του Brexit.

Οι φιλοευρωπαϊστών Βρετανοί βουλευτές ζητούν μεγαλύτερη διαφάνεια και λεπτομέρειες για τη διαπραγματευτική της στρατηγική και μεγαλύτερο λόγο στην τελική συμφωνία αποχώρησης.

Οι βουλευτές που επιδιώκουν να αλλάξουν τη στρατηγική της Τερέζα Μέι για το Brexit δεν θα έχουν τη δυνατότητα να μπλοκάρουν την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε η εκπρόσωπος της Βρετανής πρωθυπουργού, πριν τη συζήτηση για πιθανές τροποποιήσεις της νομοθεσίας στο κοινοβούλιο.

«Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα ξεκάθαρο νομοσχέδιο σχετικά με το να δοθεί στην κυβέρνηση η δικαιοδοσία να εφαρμόσει την απόφαση για τον βρετανικό λαό», είπε η εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι το κοινοβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει και επί της τελικής συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να υπάρξουν απόπειρες να παραμείνουμε εντός της Ευρωπαϊκή Ένωση ή να επανενταχθούμε σε αυτή από την πίσω πόρτα», πρόσθεσε η ίδια.

Το νομοσχέδιο, το οποίο θα επιτρέψει στην πρωθυπουργό να εκκινήσει τη διαδικασία του Brexit, βρίσκεται αντιμέτωπο με τις πιέσεις φιλοευρωπαϊστών βουλευτών που ζητούν μεγαλύτερη διαφάνεια και λεπτομέρειες για τη διαπραγματευτική της στρατηγική και μεγαλύτερο λόγο στην τελική συμφωνία αποχώρησης.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...