Βρετανία: Ηρωίδες της εποχής μας στην Vogue!

Βρετανία: Ηρωίδες της εποχής μας στην Vogue!
Βρετανία: Ηρωίδες της εποχής μας στην Vogue!


02/06/2020 – 20:24

Τρεις καθημερινές ηρωίδες φιγουράρουν στο εξώφυλλο διάσημου Βρετανικού περιοδικού μόδας!

Πρόκειται για μια οδηγό τρένου, μια μαία και μια υπάλληλο σουπερμάρκετ, αφού το έντυπο τιμάει τους εκατομμύρια ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, που στην κορύφωση της πανδημίας και βάζοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο, φόρεσαν τις στολές τους και πήγαν στην δουλειά.

Στη «νέα πρώτη γραμμή», όπως τιτλοφορούνται τα τρία εξώφυλλα, πρωταγωνιστούν οι Narguis Horsford, Rachel Millar και Anisa Omar- μια οδηγός τρένου, μια μαία και μια υπάλληλος σουπερμάρκετ.

Η Narguis Horsford, εργάζεται στις Συγκοινωνίες του Λονδίνου εδώ και δέκα χρόνια, οδηγώντας συρμούς τα τελευταία πέντε και λέει… «Δεν είμαι ήρωας, αλλά νιώθω περήφανη ως οδηγός τρένου και για τον σημαντικό ρόλο που παίξαμε στην κρίση του κορωνοϊού. Είδαμε αναρίθμητες πράξεις καλοσύνης και ενότητας μέσα στην πανδημία. Ο κόσμος μου χαμογελάει περισσότερο και κάποιοι με ευχαριστούν κιόλας! Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτε ως δεδομένο. Εγώ δεν μπορώ πάντως να φαντασθώ τον εαυτό μου να κάνει άλλη δουλειά».

Η 24χρονη Rachel Millar είναι μαία και τα τελευταία τρία χρόνια δουλεύει στο ανατολικό Λονδίνου, ενώ η 21χρονη Anisa Omar δουλεύει εδώ και έναν χρόνο σε σουπερμάρκετ του Λονδίνου, σπουδάζοντας παράλληλα στο Πανεπιστήμιο.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...