Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Πρεμιέρα με νίκη για τις κορασίδες

Πολύ καλό το ξεκίνημα για την ομάδα κορασίδων της Ομόνοιας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Νίκησαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κορασίδων τον Ερυθρό Αστέρα Πάτρας με 3-2 σετ σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο κλειστό της Ναυπάκτου.

Η Ομόνοια ξεκίνησε το παιχνίδι με μικρό προβάδισμα το οποίο όμως έχασε στο 9-10 για το επανακτήσει στο 12-11 και να το κρατήσει ως το τελικό 25-23 μετά από πολύ καλό παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα. Τελείως διαφορετική εικόνα στο δεύτερο σετ όπου η δυο ομάδες μπορεί να συμβάδιζαν ως το 9-11 αλλά ο Ερυθρός Αστέρας στη συνέχεια πάτησε γκάζι και πήρε το σετ με 13-25 με τις γηπεδούχες να επηρεάζονται από την ένταση που προσπάθησαν να δημιουργήσουν φίλοι της πατρινής ομάδας στην εξέδρα.

Καλύτερη η Ομόνοια στο τρίτο σετ, βρήκε απάντηση στα προβλήματα που της έβαλε ο αντίπαλός της. Το αρχικό προβάδισμα το έδωσε με καλό σερβίς η Τούφα (7-3) κι όταν ο Ερυθρός κατάφερε να ισοφαρίσει 11-11 με ένα σερί 4-0 το σκορ έγινε 15-11. Ο Ερυθρός μείωσε και πάλι στον πόντο (17-16) με την Ομόνοια να κάνει άμεσα το 20-16 και να επαναφέρει τη διαφορά στο +4 παίρνοντας το αβαντάζ που χρειαζόταν για την κατάκτηση του σετ με 25-20. Εντυπωσιακά ξεκίνησε το τέταρτο σετ ο Ερυθρός Αστέρας προηγούμενος με 0-7 για να απαντήσει άμεσα η Ομόνοια με άσσους της Τούφα κάνοντας το 8-7. Το παιχνίδι από εκεί και μετά πήγε πόντο πόντο ως το 21-21 όταν στους κρίσιμους πόντους η πατρινή ομάδα ήταν καλύτερη και επικράτησε με 21-25. Παράσταση για έναν ρόλο το τάι μπρέικ με την Ομόνοια να πηγαίνει στην αλλαγή των γηπέδων προηγούμενη 8-1 διαφορά που κρατήθηκε ως το τέλος παίρνοντας το παιχνίδι με 3-2 σετ και ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Το πολύ όμορφο παιχνίδι μεταξύ παιδιών λυκείου και γυμνασίου επισκίασε η κακή συμπεριφορά, ευτυχώς λίγων γονέων, της πατρινής ομάδας που με φωνές δημιούργησαν εκνευρισμό σε μια ήρεμη εξέδρα, φυσικά με την ανοχή της ομάδας τους. Κακή εντύπωση έκανε και ο άκομψος τρόπος διαμαρτυρίας προς τη δεύτερη διαιτητή της Περιφερειακής Ομοσπονδιακής Προπονήτριας και υπεύθυνης της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα στο τέλος του πρώτου σετ.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Ντότσι, Τούφα, Τριανταφύλλου, Σιακαβέλλα, Γιαννοπούλου, Αθανασοπούλου, Αντιλάι, Μασίνα, Ντέτσικα, Ρουστέμη, Καμουτσή, Κατσάμπα, Σφήκα, Σωτηροπούλου.

Ερυθρός Αστέρας (Πρεβεδούρος): Κασπίρη Σ., Τσούση, Ηλιοπούλου Ε., Κοτσόκολου, Μαυρομάτη, Κατσή, Κασπίρη Μ., Τουντοπούλου, Ηλιοπούλου Π., Καστιμήτα, Δούμπα, Μουντζούρη, Γεωργοπούλου, Σπυροπούλου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...