Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Τελευταία παράσταση για τις νεάνιδες

Το τελευταίο τους παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα έδωσαν οι νεάνιδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Αγωνίστηκαν στο κλειστό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου κόντρα στην ΕΑΠ από την οποία γνώρισαν την ήττα με 1-3 στα σετ.

Καλύτερη η ΕΑΠ συνολικά στο παιχνίδι πήρε δίκαια τη νίκη με την ομάδα της Ναυπάκτου όμως να είναι ανταγωνιστική και να βάζει δύσκολα στην αντίπαλό της. Η ΕΑΠ στο πρώτο σετ πήρε την πρωτοπορία με ένα σερί έξι πόντων στο 12-16 και παρότι η Ομόνοια κατάφερε να μειώσει στον πόντο στο 23-24 το σετ πήγε στην Πατρινή ομάδα με 23-25. Μεγάλη ήταν η διαφορά για την ΕΑΠ στο δεύτερο σετ που προηγήθηκε με 10-20. Η Ομόνοια και πάλι μείωσε στο 22-24 αλλά προδόθηκε από τα δικά της λάθη για να γίνει το 0-2 στα σετ. Με ελάχιστα λάθη και πολύ καλή απόδοση η Ομόνοια πήρε το τρίτο σετ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (25-14). Η απάντηση της ΕΑΠ όμως ήταν άμεση και κατακτώντας το τέταρτο σετ με 18-25 πήρε τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος των νεανίδων της ΕΣΠΕΠ.

Από τον Όμιλο της Ομόνοιας οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση είναι η Παναχαϊκή, που ήταν σταθερά η καλύτερη ομάδα του ομίλου και η Ολυμπιάδα Πάτρας.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Ντότσι, Τούφα, Τριανταφύλλου, Γιαννοπούλου, Αθανασοπούλου, Αντιλάι, Ντέτσικα, Ρουστέμη, Καμουτσή, Μπάκο, Κατσάμπα, Σφήκα, Σωτηροπούλου.

Ε.Α. Πατρών (Καγιαλή): Μίντζα Μ., Παγούρα, Κατσαδούρου, Μίντζα Ζ., Κατοπόδη, Οικονόμου, Τρίγκα, Αποστολοπούλου, Βασιλακοπούλου, Μαρκέζη, Μίντζα Σ., Δεμή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...