Βόλεϊ Ανδρών: Εύκολη ήττα από το Κιάτο

Καθόλου καλή εμφάνιση από τους άντρες της Ομόνοιας Ναυπάκτου και ήττα από τον Άρατο Κιάτου με 0-3 σετ μέσα στο κλειστό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου.

Δεν μπόρεσε να παίξει τα αναμενόμενα η Ομόνοια κόντρα στον Άρατο και η ήττα ήταν το λογικό αποτέλεσμα.

Η αστάθεια στην πρώτη μπάλα και οι κακές κόντρες στοίχισαν το πρώτο σετ στην Ομόνοια με τον Άρατο να έχει υψηλή συγκέντρωση και να κερδίζει με 17-25. Καλό πρόσωπο έδειξε η Ομόνοια στο δεύτερο σετ που κόντραρε στα ίσα τον αντίπαλο παίζοντας ανά διαστήματα ωραίο βόλεϊ. Το καλό της πρόσωπο χάλασαν στο τέλος του σετ προσωπικά λάθη που χάρισαν ουσιαστικά το σετ στον Άρατο (25-27). Με έκδηλη την απογοήτευση στο τρίτο σετ τίποτα δεν πήγαινε καλά για την Ομόνοια με την ομάδα της Κορινθίας να το κατακτά εύκολα με 14-25.

Παρά την ήττα η Ομόνοια διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου με δεύτερο το Κιάτο και πρώτο και αήττητο τον Απόλλωνα Πάτρας. Το επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια που έχει ρεπό αυτό το Σάββατο είναι στις αρχές του 2019 κόντρα στα Λεχαινά εκτός έδρας, παιχνίδι που θα κρίνει ποιά ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Ηλιόπουλος, Παπαλεξάτος, Σταματάκης, Ρούμπας, Καλαβρουζιώτης Θ., Τσακανίκας, Κατσιγιάννης, Καλαβρουζιώτης Δ., Κοκόλας, Παπαγεωργίου.

Άρατος Κιάτου (Καπόρη): Τσιανάκας, Καραγκούνης, Κλουτσινιώτης, Ντούλα, Φίντα, Μαλάι, Γιαννάκαινας, Τσώρης, Τσιάνος, Κορωνιώτης, Χαλκιάς, Γεωργίου, Δημόπουλος.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...