Βόλεϊ Ανδρών: Νίκη για τον Κόροιβο στη Ναύπακτο

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο πρώτο της παιχνίδι για το 2020. Ηττήθηκε στη Ναύπακτο από τον πρωτοπόρο Κόροιβο Αμαλιάδας με 0-3 σετ αλλά παρόλα αυτά διατηρήθηκε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Θησέα Πάτρας που είναι και ο επόμενος αντίπαλός της.

Αν και με σύνθεση ανάγκης η Ομόνοια κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο Κόροιβο Αμαλιάδας για ενάμιση σετ. Από εκεί και μετά η ανωτερότητα του αντιπάλου και η αδυναμία των γηπεδούχων στα τελειώματα των επιθέσεων έδωσε εύκολα το διπλό στους φιλοξενούμενους. Αμφίρροπο το παιχνίδι στο πρώτο σετ με την Ομόνοια να παίρνει προβάδισμα στο ξεκίνημα και τον Κόροιβο να ανατρέπει το σκορ και να προηγείται  με +5 (12-17) και +6 (13-19). Η Ομόνοια ανέκαμψε, έκανε τη δική της ανατροπή και πήγε πρώτη στο σετ μπολ στο 24-23. Η αντίδραση τοθ Κοροίβου ήταν άμεση και πήγε σε δικό του σετ μπολ (24-25) που αν και οι γηπεδούχοι αρχικά κατάφεραν να το σπάσουν ο σετ πήγε τελικά στην ομάδα της Αμαλιάδας με 25-27. Κοντά στο σκορ ήταν οι δύο ομάδες ως τα μισά του δευτέρου σετ (11-13) μέχρι που οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και πήραν διαφορά στο σκορ που την κράτησαν μέχρι το τελικό 16-25 του δευτέρου σετ. Ακόμα πιο εύκολα ήρθε η νίκη στο τρίτο σετ για τον Κόροιβο με την Ομόνοια να μην έχει επιθετικές λύσεις για να μπορέσει να κοντράρει τον αντίπαλό της.

Αυτό το Σάββατο οι άντρες της Ομόνοιας θα αντιμετωπίσουν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ρίου τον Θησέα Πάτρας του Αντιρριώτη έμπειρου προπονητή Άρη Αγγελόπουλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Μαυρογεώργης, Τσακανίκας, Καλαβρουζιώτης, Κοκόλας, Λαούρδας, Παπαγεωργίου, Κατσάμπαλος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...