Βόλεϊ Γυναικών: Σε τροχιά play off η Ομόνοια

Μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έμεινε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-0 σετ την περασμένη Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά.

Πολύ καλή η Ομόνοια σε επίθεση και άμυνα κατάφερε να νικήσει τον Ποσειδώνα ενώ κάλυψε και τη διαφορά της ήττας στο εκτός έδρας παιχνίδι έχοντας πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα της Κορινθίας.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πριν από αυτό συγκατοικούσαν στην τέταρτη θέση η Ομόνοια βρέθηκε να ακολουθεί στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα ως το 5-9. Με ένα σερί έξι πόντων οι γηπεδούχες πήραν στιγμιαία το προβάδισμα (11-9) για να απαντήσει το Λουτράκι με ένα επιμέρους σκορ 1-6 (12-15). Η Ομόνοια μπόρεσε να προσπεράσει πάλι στο 19-18 και όντας πιο ψύχραιμη στο τέλος του σετ πήρε το προβάδισμα με 1-0 (25-22). Το αρχικό προσπέρασμα με 7-4 της Ομόνοιας γρήγορα άλλαξε με τον Ποσειδώνα να κάνει το 9-10 όμως με ένα επιμέρους 9-1 με τις Σιακαβέλα και Σχίζα στο σερβίς το σκορ έγινε 18-11 με την ομάδα της Ναυπάκτου να κρατά τη διαφορά ως το τελικό 25-17. Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε και στο τρίτο σετ με το Λουτράκι να είναι καλύτερο στους πρώτους πόντους όταν και προηγήθηκε με 7-8 αλλά την Ομόνοια να βρίσκει καλό ρυθμό στο μπλοκ και την άμυνα και με πολλές τελειωμένες επιθέσεις πήρε τα ηνία του αγώνα ανεβάζοντας τη διαφορά στο +6 (16-10) και το +5 λίγο αργότερα (21-16). Ο Ποσειδώνας έκανε την ύστατη προσπάθεια μειώνοντας σε 22-21 αλλά η Ομόνοια απάντησε άμεσα κατακτώντας και το τρίτο σετ με 25-22 ολοκληρώνοντας μια σπουδαία νίκη στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Στον πίνακα της βαθμολογίας και την πρώτη θέση βρίσκεται ο Απόλλωνας Πάτρας που νίκησε την Αρχαία Ολυμπία με 3-0, δεύτερη η ΕΑΠ που επικράτησε στη Σπάρτη με 1-3, τρίτος ο Ερυθρός Αστέρας που πέρασε δύσκολα από την Καλαμάτα με 2-3 με την Ομόνοια να κλείνει την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στην πέμπτη θέση ο Ποσειδώνας Λουτρακίου τρεις βαθμούς πίσω από τις Ναυπάκτιες, έκτος ο Ακρίτας Καλαμάτας ενώ στην έβδομη θέση την Αρχαία Ολυμπία έπιασε στη βαθμολογία η Ολυμπιάδα Πάτρας που νίκησε στην Πάτρα το Ναύπλιο 3-0 σετ. Στις δύο τελευταίες θέσεις η Αλκυών Ναυπλίου και ο Σπαρτιατικός.

Αυτή την Κυριακή οι γυναίκες της Ομόνοιας θα αγωνιστούν στην Πάτρα κόντρα στην ΕΑΠ σε μια δύσκολη αναμέτρηση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου να έχει λήξει υπέρ της Ναυπάκτιας ομάδας αλλά την ΕΑΠ να βλέπει το παιχνίδι από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Ντότσι, Σκούνα, Σιακαβέλλα, Σχίζα, Σφήκα, Μπαλή, Νάκη, Καμουτσή, Γάσπαρη, Τούφα.

 ΑΟ Ποσειδώνας Λουτρακίου (Σακελαρίου): Σκλήρη, Μιχάλα, Βατουσιάδη, Μπρεζέτου, Πετροπούλου, Τσολακοπούλου, Παντελέων, Καραβούλη Α., Καραβούλη Ε., Κοκολογιάννη, Θώδη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...