Βόλεϊ Γυναικών: Τρίποντο μέσα στη Ζάκυνθο

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας Ναυπάκτου από τη Ζάκυνθο. Επικράτησαν του Ζακυνθινού Α.Ο. με 3-0 σετ και κατέκτησαν έτι το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο φετινό Τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ.

Αν και κατέβηκε με ελλείψεις σε βασικές θέσεις η Ομόνοια βρήκε γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό, πήρε διαφορά 6 πόντων (6-12) με καλό σερβίς από την Τούφα και όχι μόνο τη διατήρησε αλλά τη διεύρυνε στο τελικό 17-25. Παρόμοια εξέλιξη στο δεύτερο σετ. Η σχίζα από τη θέση 1 έδωσε προβάδισμα 4 πόντων (5-9). Η πλαρινού έβαλε δύσκολα στην υποδοχή της Ομόνοιας και μείωσε στο 13-14. Άμεση η απάντηση με καλό σερβίς από την Τσαμπά και συνεχόμενους άσσους έκανε το σκορ 13-19 και ουσιαστικά καθάρισε το σετ που έληξε με 17-25 για τις Ναυπάκτιες. Η έλλειψη συγκέντρωσης στο ξεκίνημα του τρίτου σετ έφερε τη γηπεδούχο ομάδα να προηγείται 11-3 πριν η Τούφα μειώσει με καλό σερβίς σε 11-7 αλλά η μεγάλη ανατροπή έγινε στο 12-7 όταν η Μπαλή ξεκίνησε να σερβίρει και έμεινε εκεί ως το 12-20 παίρνοντας αρκετούς άσσους αλλά με το σύνολο της ομάδας να δουλεύει πολύ καλά στην κόντρα μπάλα και τις Τσαμπά-Πατακοπούλου-Σχίζα να τελειώνουν τις φάσεις. Το τελικό 17-25 έδωσε το παιχνίδι με 0-3 σετ στην Ομόνοια που παρέμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από την Παναχαϊκή.

Στο άλλ,ο παιχνίδι του Α’ Ομίλου του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ η Παναχαϊκή πήρε 0-3 το παιχνίδι στο Αργοστόλι απέναντι στην τοπική ομάδα άνευ αγώνος αφού οι γηπεδούχοι είχαν ξεχάσει να φέρουν φύλλο αγώνα στο γήπεδο.

Η Κεφαλλονίτικη ομάδα είναι ο επόμενος αντίπαλος της Ομόνοιας Ναυπάκτου, αυτή την Κυριακή στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο στις 15.30.

Ζακυνθινός ΑΟ: Κολπονδίνου, Μεντένη, Παπαδάτου, Καϊκά, Κανάρη, Λιώπα, Παλαιοθόδωρου, Σπίνου, Χιώνη, Μαρίνου, Πλαρινού.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Τούφα, Σκούνα, Σχίζα, Μπαλή, Νάκη, Τσαμπά, Σιακαβέλλα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...