Βόλεϊ Κορασίδων: Διπλασίασε τις νίκες η Ομόνοια

Δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές κατάφεραν να πετύχουν οι κορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου μπαίνοντας δυναμικά στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΕΠ. Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου νίκησαν στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο τον Αίολο Πάτρας με 3-0 ενώ το βράδυ του Σαββάτου επικράτησαν στην Πάτρα του Άθλου Πατρών επίσης με 3-0 σετ.
Στο παιχνίδι της Τετάρτης οι μικρές της Ομόνοιας δυσκολεύτηκαν με αντίπαλο τον Αίολο αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-0 σετ. Εύκολη ήταν η επικράτηση μόνο στο πρώτο σετ (25-13) ενώ στη συνέχεια τα πολλά λάθη των γηπεδούχων και το καλό παιχνίδι της ομάδας της Πάτρας δυσκόλεψε τα πράγματα με την Ομόνοια να επικρατεί 25-18 και 27-25.
Το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν πιο εύκολο για την ομάδα της Ναυπάκτου. Κόντρα στη νεοσύστατη ομάδα του Άθλου Πάτρας επικράτησε με 3-0 σετ κερδίζοντας τα τρία σετ με 25-16, 25-9 και 25-9.
Για τις κορασίδες ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αιγιαλέων στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου με τις μικρές ης Ομόνοιας να θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία στις νίκες.
Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Αδάμη, Χουλιάρα, Τούφα, Τριανταφύλλου, Σιακαβέλλα, Σωτηροπούλου, Καμουτσή, Φλέσσα, Σφήκα.
Αίολος Πάτρας (Καγιαλή): Πελλουμπί, Καρασούλα, Βγενοπούλου Β., Χριστοδούλη, Κόλλια, Τόσκα, Σίμου, Βγενοπούλου Ε.
Άθλος Πατρών (Σπυρόπουλος): Αναγνωστοπούλου, Τσιγκρινίδη Σ., Ντάσκα, Στάμου, Τσιγκρινίδη Ε., Μπάρλου, Ρεγκλή, Φάτζιο, Θεοδοσίου, Νταβλούρου, Κατσογριδάκη, Γκίκα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...