Βόλος: Η χυλόπιτα της χρονιάς – Του είπε όχι και μόλις είδε την Lamborghini έτρεχε από πίσω του (Βιντεο)

Βόλος: Η χυλόπιτα της χρονιάς – Του είπε όχι και μόλις είδε την Lamborghini έτρεχε από πίσω του (Βιντεο)

Βόλος: Η χυλόπιτα της χρονιάς - Του είπε όχι και μόλις είδε την Lamborghini έτρεχε από πίσω του

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με ένα «κοινωνικό πείραμα» που έγινε στην παραλία του Βόλου.

Το πείραμα, το οποίο γίνεται συχνά στις ΗΠΑ, δείχνει πώς ένα φλερτ εξελίσσεται σε χυλόπιτα. Και μάλιστα εκείνος που ξεκινάει το φλερτ να είναι εκείνος που τελικά ρίχνει τη χυλόπιτα.

Στην περίπτωση του κοινωνικού πειράματος του Βόλου, σύμφωνα με το thenewspaper, ένας νεαρός φλερτάρει μία άγνωστη κοπέλα, ζητώντας της να τον ξεναγήσει στην πόλη, αλλά εκείνη αρνείται αναφέροντας πως περιμένει το αγόρι της.

Ωστόσο η κοπέλα φαίνεται να το μετανιώνει μόλις βλέπει το αυτοκίνητο του νεαρού που μόλις την φλέρταρε.

Μόλις λοιπόν ο νεαρός πάει να μπει στην Lamborghini του, η κοπέλα του φωνάζει «δικό σου είναι (σ.σ. το αυτοκίνητο);» με εκείνον να της απαντά «Ναι γιατί, θα πάμε για ένα καφέ;». Εκείνη τη στιγμή η κοπέλα  αλλάζει την αρχική της γνώμη και απαντά «ναι γιατί όχι».

Και εκεί έρχεται η επική χυλόπιτα αφού ο νεαρός που πριν την φλέρταρε την αφήνει στα κρύα του λουτρού. Ο νεαρός απλά αποφάσισε να φύγει, λέγοντάς της πως άλλαξε γνώμη.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/349074-Bolos-E-chylopita-tes-chronias-Toy-eipe-ochi-kai-molis-eide-ten-Lamborghini-etreche-apo-piso-toy ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...