Βόλος: Θλίψη για τον Αντρέα που σκοτώθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων σε τροχαίο

Θλίψη για τον θάνατο του 28χρονου Αντρέα που σκοτώθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων, στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο, στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα, παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο φαντάρος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα.

Μεγάλη η απώλεια και ο θρήνος του 28χρονου αρχισμηνία που τα ξημερώματα της Πέμπτης έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ο 28χρονος παρασύρθηκε, ενώ ήταν πεζός, από δύο αυτοκίνητα. Το ενα αυτοκίνητο το οδηγούσε ένας φαντάρος ο οποίος τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ο Αντρέας γεννήθηκε το 1994 και έμενε μέχρι τα 18 του στη Νέα Ιωνία Σπούδασε ηλεκτρολόγος στην Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και υπηρετούσε αρχισμηνίας στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.

Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου που τον χτύπησε είναι φαντάρος και από την πρόσκρουση, υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο άτυχος 28χρονος αρχισμηνίας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας είχε φύγει νωρίς το πρωί από το σπίτι του στην περιοχή του Νέου Ψυχικού για να πάει στην 114 Πτέρυγα Μάχης όπου υπηρετούσε. Επειδή είχε καθυστερήσει, έτρεχε για να προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο και να φτάσει εγκαίρως στη Μονάδα του, στην Τανάγρα.

Στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα, παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο φαντάρος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα.

Σε εκείνο το σημείο ένα άλλο, διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ο άτυχος αρχισμηνίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό όπου λίγη ώρα μετά κατέληξε καθώς έφερε βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα.
Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Αρχισμηνίας (ΤΗΓ) Α.Τ., 28 ετών, που υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ μετέβαινε στη Μονάδα του».

pelop.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...