«Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Ίσως πρέπει να απέχω από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του έριξε τη «βόμβα» για πιθανή αποχή από τη νέα προσπάθεια της Εθνικής!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στην κατάσταση η οποία επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ και μίλησε για… αποχή από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής! Δηλαδή, το Προολυμπιακό τουρνουά (02-07/07).

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Φτάσατε έναν άνθρωπο που βοηθάει όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τρόπους και κάθε ευκαιρία. Που κατέβηκε ο ίδιος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που υψώνει την φωνή του απέναντι σε κάθε στραβό της πατρίδας να σκέφτεται ότι από τη στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ, ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος. Το να ξεβρωμίσει από την ΕΟ. Ίσως μόνο τότε αναγκαστούν οι υπεύθυνοι να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν».Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...