Απέφυγε η πρόεδρος Αγγ.Σμπούκη να απαντήσει επί της ουσίας !!!

Κίνδυνος να διπλασιαστεί το πανοπροίκι-Τι ξέρει ο πρώην πρόεδρος της επιχείρησης-Το στοίχημα της επόμενης δημοτικής αρχής.

Σοβαρή καταγγελία υπήρξε από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και πρώην προέδρο της ΔΕΥΑΝ Θωμά Κοτρωνιά για το θέμα της διευθέτησης του πανοπροικίου από το υπουργείου με την περιφέρεια -όπως είπε- να αντιδρά σ’αυτή την προοπτική.

“Υπάρχει ο κίνδυνος-συμπλήρωσε ο κ. Κοτρωνιάς-τα 2 εκατομμύρια να γίνουν τέσσερα.Ο κ. Κοτρωνιάς ρώτησε να μάθει γιατί απεκρύβη η κίνηση της περιφέρειας κατά της απόφασης του υπουργού και του ανωτάτου τεχνικού συμβουλίου κατά της ΔΕΥΑΝ.Διότι-συμπλήρωσε ο κ. Κοτρωνιάς-πείστηκε η κοινωνία ότι το θέμα έληξε και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την απέναντι πλευρά,είχαν δηλώσει ότι θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση.

Γιατί λοιπόν σήμερα που έχουμε μία κίνηση από την πλευρά των τεχνικών υπηρεσιών της διεύθυνσης Αιτωλ/νίας εν αγνοία της αντιπεριφερειάρχη,πήγαν το θέμα στην οικονομική επιτροπή και πήραν απόφαση στις 24 Ιουλίου να καταφύγουν οι υπάλληλοι της περιφέρειας κατά της απόφασης του υπουργού και υπέρ του εργολάβου.Δεν εκλήθη η περιφέρεια να πληρώσει κάτι και φαίνεται συμπλήρωσε ο κ.Κοτρωνιάς ότι υπάρχει από κάτω μια κάστα ανθρώπων που κυνηγάει με νύχια και με δόντια το ζήτημα αυτ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγγελικη σμπουκη

Η κ.Σμπούκη πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ που ανέλαβε να απαντήσει στο θέμα που έθεσε ο κ.Κοτρωνιάς είπε,ότι είναι γνωστή η διαδικασία που ακολουθήθηκε σε σχέση με αυτή που ακολούθησε η δική σας θητεία (απευθυνόμενη στον κ. Κοτρωνιά),μια διαδικασία η οποία είχε ένα αίσιο τέλος.Μην προσπαθείτε να το μηδενίσετε.Οι πολίτες της Ναυπάκτου χαίρονται αυτή τη νίκη.

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε στα λεγόμενα Κοτρωνιά χωρίς επί της ουσίας να απαντήσει στο ερώτημα που τέθηκε από την πλευρά του πρώην προέδρου και νύν ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...