Β.Γκίζας:Βαθύτατα λαβωμένοι από την κρίση,αλλά θα πρέπει να σταθούμε όρθιοι (Vid)

bb

Να μείνουμε όρθιοι από την κρίση αυτή,παρόλο τις πληγές που φαίνεται ότι αφήνει πίσω της η πανδημία και για τις οποίες δεν γνωρίζουμε ακόμη το πόσο βαθιές θα είναι.Όμως,μέσα απ ‘αυτό το πλαίσιο μπορούμε κάθε φορά να συναποφασίζουμε για τα μέτρα που θα λαμβάνουμε ως κοινωνία.

Το πρόβλημα δεν είναι τοπικό ή εθνικό αλλά παγκόσμιο που σημαίνει ότι αυτές τις πληγές δεν έχεις από που να στηριχτείς για να τις απαλύνεις.

Αυτά δήλωσε με το τέλος του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας αναφερόμενος στο πλαίσιο αυτό των δράσεων που αναμένεται να κατατεθούν ως μέτρα προστασίας των πολιτών από τις συνέπειες της πανδημίας του Κοροναϊού.

Για το φετινό καλοκαίρι δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά πράγματα τόνισε με νόημα ο δήμαρχος,γιατί απλά δεν γνωρίζω τι πραγματικά θέλω για το φετινό καλοκαίρι,ωστόσο σκοπός είναι να σταθούμε όρθιοι και αυτό ακριβώς κάνουν οι δράσεις που προτάθηκαν μέσω της εισήγησης,που αποτελεί ένα πλαίσιο ώστε μέσα από τη διαβούλευση κάθε φορά να συναποφασίζουμε εξειδικευμένα μέτρα κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...