Την αντιθεσή του εξέφρασε σε οποιαδήποτε ενέργεια που υποβαθμίζει το ακίνητο των εργοταξιακών χώρων στο Αντίρριο,εξέφρασε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας,απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με το ακίνητο,από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,Ανδρέα Κοτσανά.Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ζήτησε να υπάρχει ενημέρωση προς το σώμα και την κοινωνία από τον ίδιο τον επενδυτή προκειμένου να αποκαλύψει τις προθέσεις της εκμετάλλευσής του.

Ο κ.Γκίζας απάντησε ότι το θέμα βρίσκεται σε μεταβατική φάση κατά την οποία δεν έχει οριστικοποιηθεί η υπόθεση,με αυτό να συμβαίνει σε ένα διάστημα 4-6 μηνών από σήμερα.

Ο κ.Κοτσανάς λαμβάνοντας το λόγο ζήτησε επιτακτικά συνάντηση με τον επενδυτή πριν τελεσφορίσει η υπόθεση και κατοχυρωθεί το ακίνητο.”Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε” σημείωσε σε μέρος του λόγου του ο κ. Κοτσανάς προτρέποντας τον δήμαρχο να πάρει θέση.

“Είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε ενέργεια που υποβαθμίζει το ακίνητο και την τοπική κοινωνία”ξεκαθάρισε ο δήμαρχος,ενώ θύμησε τα “ιστορικά λάθη” όπως χαρακτηριστηκά είπε του πρώην αντιδημάρχου από τη δημαρχία Κολοβού που άφησε “ανοχύρωτο” το ακίνητο από τις χρήσεις γης,με αποτέλεσμα σήμερα αυτό να είναι ελέυθερο για κάθε χρήση.

Δείτε το βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...