Γάλλος στρατιωτικός πυροβόλησε άνδρα που απειλούσε με μαχαίρι την περίπολο του

άλλος στρατιωτικός πυροβόλησε άνδρα που απειλούσε με μαχαίρι την περίπολο του

Στρατιώτης πυροβόλησε σήμερα στη Γαλλία έναν άνδρα που απειλούσε μια περίπολο με μαχαίρι εντός του στρατιωτικού νοσοκομείου της Λιόν, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν από τις 1500 τοπική ώρα, όταν ο άνδρας «που φορούσε μια τζελάμπα» σύμφωνα με την εισαγγελία, εθεάθη στο εσωτερικό του νοσοκομείου Desgenettes.

«Μια περίπολος από στρατιωτικούς που είχαν αναλάβει την ασφάλεια του χώρου τον κάλεσε να σταματήσει», όμως το πρόσωπο αυτό «συνέχισε να προχωράει, κρατώντας στο χέρι το μαχαίρι, προς την κατεύθυνση των στρατιωτικών», εξηγεί η εισαγγελία.

Ένας εκ των δύο στρατιωτικών άνοιξε πυρ, έπειτα από τις προειδοποιήσεις που του απηύθυνε, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ο άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Edouard-Herriot.

Η εισαγγελία της Λιόν ανέθεσε στη δικαστική αστυνομία την έρευνα για το περιστατικό, η οποία καλείται να αποσαφηνίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε ο άνδρας εντός του στρατιωτικού νοσοκομείου και τα κίνητρα της ενέργειάς του.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...