Γέμισε χαμόγελα η πλατεία της Σταμνάς-Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο Βίντεο-Δηλώσεις

Η χαρά μικρών και μεγάλων ήταν η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που διοργάνωσε για τον τόπο καταγωγής του τη Σταμνά, ο γνωστός δικηγόρος και επιχειρηματίας Σωτήρης Μπούρος. 

Με δικά του έξοδα ο κ. Μπούρος στόλισε την πλατεία του χωριού με ένα μεγάλο δέντρο με χιλιάδες φωτάκια, μια μεγάλη φάτνη, μια τεράστια μπάλα με λαμπιόνια , στολίδια και πολλά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό για να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι όμορφες και φωτεινές γιορτές.

Τα παιδιά του σχολείου Σταμνάς έψαλλαν τα κάλαντα, ενώ η φιλαρμονική του Δήμου Μεσολογγίου παιάνιζε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Ζαμπάρας, ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος , ο διοικητής της ΠΥ νομού Αιτωλοακαρνανίας , οι υποψήφιοι δήμαρχοι στις εκλογές του Οκτωβρίου κ. Βασιλείου ,κ. Κατσούλης και κ. Λύρος Τον δήμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Νίκος Χατζής, ο οποίος συνόδευσε την Φιλαρμονική. Επίσης το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι Αρχών, Συλλόγων και Φορέων.

Δείτε βίντεο και δηλώσειςΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...