Γαβρολίμνη: Μπήκε ο ιστός μέτρησης για τις ανεμογεννήτριες κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου.Βίντεο

Η αντίστροφη μέτρηση για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην κορυφή του βουνού Καλιακούδα ή Μαυρόραχη απέναντι από το Άγιον Όρος της Αιτωλοακαρνανίας την Βαράσοβα και ακριβώς πάνω από την Παναγία Παναξιώτισσα ξεκίνησε. Σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες ελικόπτερο της εταιρείας που έχει προγραμματίσει να τοποθετήσει έξι μεγάλου μεγέθους ανεμογεννήτριες κόντρα στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας που τόνιζε ότι δεν χωρούν άλλες ανεμογεννήτριες στην Ναυπακτία συνεχίζει χωρίς εμπόδια το έργο της.

Συνεχίζει το έργο της μέσα σε μια περιοχή που κατά καιρούς έχει αντισταθεί σε άλλες επιχειρήσεις που κατά το παρελθόν είχαν επιλέξει της Δ.Ε. Χάλκειας εις βάρος του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή με την απάντηση τότε να είναι ΟΧΙ αντίστοιχα με το σήμερα που ότι ακούστηκε ακούστηκε μέσα στο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο μη γνωρίζοντας αν οι πολίτες ξέρουν τι πρόκειται να γίνει.

Πρίν λίγους μήνες όταν οι ανεμογεννήτριες “απειλούσαν” τη Βαράσοβα υπήρξε ομοψυχία και συνεχιζόμενες δράσεις για να αποφευχθεί κάτι που τελικά έγινε.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει και τώρα.

Το δημοτικό συμβούλιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα υποστηρίξουν αυτό που αποφάσισαν ή θα αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους;

Δεν θέλουμε να προκαταβάλουμε ούτε να επιβάλουμε την άποψη μας όμως η λογική απαγορεύει την τοποθέτηση έξι τεραστίων διαστάσεων ανεμογεννητριών αρκετά κοντά σε κατοικημένες περιοχές και χωρίς οι πολίτες να έχουν ενημερωθεί μέσα από κάποια δημόσια συζήτηση με ειδικούς να μιλούν και να ακούγονται τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως κάποιοι μπορεί να ελπίζουν οτι θα είναι.

Μακάρι να κάνουμε λάθος ας ακούσουμε όμως απο αυτούς που πρέπει τα υπέρ και τα κατα!!!

Θα επανέλθουμε στο θέμα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...