Γενική Συνέλευση ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδας και ΠΕΔ Ιονίων Νήσων στην Πάτρα παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη.

bb

Θ.Παπαθανάσης: Η αυτοδιοίκηση ενωμένη θα νικήσει.

Στην Πάτρα βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τις αλλαγές στον Καλλικράτη, καθώς και άλλα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Πατούλης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι θέση της ΚΕΔΕ είναι πως η αυτοδιοίκηση είναι έτοιμη να συμβάλλει στη διαμόρφωση του εθνικού σχεδίου για τη διοικητική μεταρρύθμιση, με την προϋπόθεση όμως οι δρομολογούμενες αλλαγές να μην είναι πρόχειρες και αποσπασματικές, αλλά ουσίας και να προκύψουν μέσα από διάλογο

“Η Αυτοδιοίκηση ενωμένη θα νικήσει” δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης.

“Η Αυτοδιοίκηση ενωμένη θα νικήσει” δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης τ.Δήμαρχος Ναυπάκτου και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των δύο ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 14 Μαρτίου παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη.

Η συνάντηση γίνεται στα πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα με απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ προκειμένου να αναληφθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές που περιορίζουν σημαντικά τη δυνατότητα των τοπικών κοινωνιών να αποφασίζουν για τον τόπο τους.
” Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να καταλάβει ότι οι Δήμοι πρέπει να αποτελέσουν αναπτυξιακούς πυλώνες για να επιτευχθεί ο στόχος της εθνικής ανάπτυξης” συμπλήρωσε ο κ. Παπαθανάσης.
Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις ΠΕΔ της χώρας και θα κορυφωθούν  με το Κεντρικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα. 

Δείτε φωτο

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...