Γιάννης: «Δεν ξέρω ποιος με βάφτισε “Greek Freak”, αλλά είναι φοβερό παρατσούκλι»

Γιάννης: «Δεν ξέρω ποιος με βάφτισε “Greek Freak”, αλλά είναι φοβερό παρατσούκλι»
Γιάννης: «Δεν ξέρω ποιος με βάφτισε


23/05/2020 – 13:52

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στπμ ραδιοφωνικό μαραθώνιο του «ESPN Wisconsin» και τόνισε ότι παρόλο που δεν γνωρίζει πώς προέκυψε το παρατσούκλι του («Greek Freak»), είναι κάτι που του αρέσει.

«Δεν θυμάμαι την πρώτη φορά που το άκουσα. Ήταν ίσως στη ρούκι σεζόν μου, αλλά δεν ξέρω πραγματικά ποιος το σκέφτηκε. Απλά μία μέρα μπήκα στο γήπεδο κι έκανα ένα “τρελό” κάρφωμα ή μία απίθανη τάπα κι έπειτα από αυτό όλοι με αποκαλούσαν “Greek Freak”. Οπότε μου “κόλλησε”. Το αγαπώ. Είναι ένα ωραίο παρατσούκλι», είπε ο άσος των Μπακς που αναφέρθηκε και στη διαφορά ανάμεσα στην προσωπική και τη δημόσια ζωή ενός σταρ:

«Το πιο σημαντικό είναι να μη χάνεις τον εαυτό σου. Υπάρχει πολλή πίεση. Πολλά πράγματα που θα προσπαθήσουν να σε “τραβήξουν” και να σου υποδείξουν τι να κάνεις. Για παράδειγμα έχεις αυτήν την εκδήλωση με τη Nike ή άλλο χορηγό. Υπάρχουν δηλαδή πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις, που βρίσκονται μπροστά σου και εσύ πρέπει να ισορροπείς την προσωπική σου ζωή με αυτήν του “Greek Freak”. Είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι.

Ελπίζω αυτό να μην ακούγεται υπεροπτικό. Δεν θέλω να ακουστεί έτσι. Με αυτόν τον τρόπο το σκέφτομαι. Προσπαθώ να σκέφτομαι πως όταν βρίσκομαι με την οικογένεια μου, είμαι εκεί. Μερικές φορές όταν είσαι ο MVP, ο ηγέτης της ομάδας, ίσως χρειαστεί να κάνεις μία φωτογράφιση ή τέτοια πράγματα. Μπορεί να χάσεις τον εαυτό σου. Όταν βρίσκομαι με την οικογένεια μου τότε είμαι ο εαυτός μου».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...