Γιάννης Κότσιρας: Η κατάθλιψη, τα δημοσιεύματα και η σκέψη να τα παρατήσει

Γιάννης Κότσιρας: Η κατάθλιψη, τα δημοσιεύματα και η σκέψη να τα παρατήσει
Ένας ακόμη καλλιτέχνης παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι έχει δώσει μάχη με την κατάθλιψη. Ο λόγος για τον Γιάννη Κότσιρα ο οποίος μάλιστα δύο φορές εμφάνισε κατάθλιψη στη ζωή του.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως η πρώτη περίοδος της κατάθλιψης ήταν όταν ξεκίνησε τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μουσικής όπως διαβάσαμε στο Weekly. Αποκάλυψε δε, ότι σκέφτηκε να τα παρατήσει ώστε να ηρεμίσει ενώ η δεύτερη ήταν πριν λίγο καιρό.
“Πέρασα τουλάχιστον δύο φορές κατάθλιψη στη ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά, το 1997. Αισθάνθηκα να χάνω τα πάντα γύρω μου, όταν όλοι ασχολιόντουσαν με μένα. Έβλεπα να χάνω τους φίλους μου, την ησυχία μου, την ιδιωτικότητά μου.

Ήθελα να παρατήσω το τραγούδι. Ήθελα να παρατήσω το τραγούδι. Βρήκα τη δύναμη, όμως, να βάλω τους δικούς μου όρους σ΄ αυτό το κομμάτι. Η δεύτερη φορά ήταν πριν από μερικούς μήνες, όταν γράφτηκε ένα μεγάλο ψέμα για μένα και έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά”, εξήγησε.
“Πέρασα τη δυσκολία μου και μετά βγήκα έξω στον κόσμο”
Όπως είπε, απευθύνθηκε σε ειδικό ενώ ασχολήθηκε με πράγματα που του αρέσουν. “Έκανα τα πάντα. Πρώτα ζήτησα τη βοήθεια ειδικού. Το δεύτερο ήταν να αφιερωθώ στους ανθρώπους και στα πράγματα που με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Πέρασα τη δυσκολία μου για δύο-τρεις μήνες και μετά βγήκα έξω στον κόσμο. Πήρα τους μουσικούς μου, τους φίλους μου και γυρίσαμε την Ελλάδα”, κατέληξε.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...