Γιατί η Κέιτ Μίντλετον φοράει μόνο ρούχα σε έντονα χρώματα

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον φοράει μόνο ρούχα σε έντονα χρώματα

Η Κέιτ Μίντλετον αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στη σόουμπιζ (έτσι αντιμετωπίζονται και τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας). 

Στα επτά χρόνια που αποτελεί και επισήμως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχει καταφέρει να χτίσει το δικό της signature στιλ, κάνοντας πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο αφενός να την αντιγράφουν, αφετέρου να αναζητούν ρούχα σε στιλ Κέιτ. 

Και αυτό το επιβεβαιώνει το περίφημο Kate effect, ελληνιστί «η επίδραση της Κέιτ». Με άλλα λόγια το επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ό,τι φοράει η Κέιτ Μίντλετον, ξεπουλάει μέσα σε λίγες ώρες. 

Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον, παρότι δέχεται μεγάλη… πίεση από τη νέα άφιξη στο παλάτι, την Μέγκαν Μαρκλ δηλαδή, που αφενός αυτομάτως έστρεψε επάνω της όλα τα βλέμματα και αφετέρου το… έχει με τη μόδα και το στιλ, η δούκισσα του Κέιμπριτζ εξακολουθεί να διατηρεί τη δυναμική της και την επιδραστικότητά της στο χώρο της μόδας. 

Ενα από τα κύρια χαρακτηριστικά του signature στιλ της Κέιτ Μίντλετον είναι τα έντονα χρώματα των ρούχων της. Εξαιρετικά σπάνια έχουμε δει την Κέιτ Μίντλετον να εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις που συνήθως μάλιστα έχει και πολύ κόσμο με ρούχα σε αδιάφορα χρώματα, λευκά, nude, χακί, καφετί. Ακόμη και τα συνηθισμένα χρώματα όπως το μπλε ή το πράσινο τα φορά σε φανταχτερές αποχρώσεις. 

Και φυσικά αυτή η επιλογή δεν έχει γίνει τυχαία. Προφανώς της αρέσουν και της πηγαίνουν τα χρώματα, αλλά ο κύριος λόγος για τον οποίο επιλέγει να φορά έντονα χρώματα είναι για να μπορούν οι φαν της βασιλικής οικογένειας να την ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος. Είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος για τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ φορά ρούχα σε φωσφοριζέ χρώματα. Η Κέιτ Μίντλετον αντιγράφοντας τη βασίλισσα και ίσως προετοιμάζοντας τον εαυτό της για τη θέση ακολουθεί ακριβώς την ίδια πρακτική. 

Και επειδή όλοι αντιγράφουν, φαίνεται ότι και η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει αποφύγει να υποκύψει στην τέχνη αυτή, αντιγράφοντας πλήρως τις αγαπημένες, φυσικά έντονες, αποχρώσεις των ρούχων της βασίλισσας Ελισάβετ. Δείτε παρακάτω: 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/351075-Giati-e-Keit-Mintleton-phoraei-mono-roycha-se-entona-chromata ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...