Γιατί η Μέρκελ… δεν κοιμάται τα βράδια; Τι εξομολογήθηκε η ίδια!

Γιατί η Μέρκελ… δεν κοιμάται τα βράδια; Τι εξομολογήθηκε η ίδια!
Μέρκελ

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, παραδέχθηκε ότι ξυπνάει μερικές φορές τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης και τη διαχείρισή της.

Ακόμα, η Μέρκελ ελπίζει πως η μείωση των μολύνσεων από κορωνοϊό, που καταγράφεται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, θα επιτρέψει την επαναλειτουργία των εμπορικών, ιδίως των κομμωτηρίων.

«Μου συμβαίνει να ξυπνάω τη νύχτα και να σκέφτομαι όσα συμβαίνουν (…), είναι μια δύσκολη περίοδος για εμένα επίσης, καθώς πρέπει να σκεφτόμαστε σωστά, στριφογυρίζω ξανά και ξανά τις σκέψεις στο μυαλό μου, προτού πάρω αποφάσεις και όλο αυτό με ανησυχεί, είναι αλήθεια», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος, σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL.

Η Άγγελα Μέρκελ, αν και δεν συνήθιζει να μιλάει για τα συναισθήματά της και την προσωπική ζωή της, είπε ότι έπρεπε να αποδεχθεί το κλείσιμο των κομμωτηρίων που αποφασίστηκε τον Νοέμβριο και να συνηθίσει το γεγονός ότι θα έχει λίγες γκρίζες τρίχες, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Εντούτοις, διευκρίνισε ότι είχε την τύχη να έχει προσωπικά «μια βοηθό με την οποία τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης». Στην τελική, ωστόσο, «θα πρέπει να ζούμε με μαλλιά που γκριζάρουν».

«Θα χαρώ επίσης όταν τα κομμωτήρια μπορέσουν να ξανανοίξουν», συμπλήρωσε, χωρίς να δώσει, προς το παρόν, συγκεκριμένη ημερομηνία για την επαναλειτουργία τους.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...