Γιοντεμ Σελτσουκ: Στην Λίνδο ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός

Γιοντεμ Σελτσουκ: Στην Λίνδο ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός
Στα σοκάκια της Λίνδου τριγυρνούσε ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός Γιοντεμ Σελτσουκ, ο οποίος έγινε αμέσως αντιληπτός από τους ντόπιους, αφού ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στο τούρκικο σίριαλ «Πειρασμός», το οποίο είχε προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση τον περασμένο χειμώνα.
Ο ηθοποιός έφτασε στο ελληνικό νησί πριν από λίγες μέρες, ενώ έμεινε στον παραδοσιακό οικισμό της Λίνδου ακολουθώντας την επιλογή που έκανε ο φίλος του σκηνοθέτης Μουράτ Ακτάς (Murat Actas), ο οποίος και του έκανε τη σχετική πρόσκληση.

Αρχικά η παρέα είχε προγραμματίσει να μείνει στο νησί δύο μέρες, γράφει η εφημερίδα “Ροδιακή”, οι οποίες έγιναν… τέσσερις καθώς οι εντυπώσεις της ήταν οι καλύτερες. Μάλιστα ο Yontem Selcuk ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον προορισμό, ξεναγήθηκε στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής και περπάτησε σε όλο τον οικισμό, και όπως ήταν φυσικό πολλοί τον αναγνώρισαν ζητώντας να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο.

Φιλικός και απλός με όλους, πάντα χαμογελαστός κέρδισε γρήγορα τη συμπάθεια όχι μόνο των ανθρώπων του ξενοδοχείου αλλά και των ντόπιων παρά το ότι είναι ένας ηθοποιός με αρκετές  περγαμηνές και πολλές επιτυχίες στο θέατρο, τον κινηματογράφο και τελευταία την τηλεόραση.

Αλλά και ο σκηνοθέτης Murat Actas δεν είναι τυχαίος στο χώρο του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, θεωρείται άνθρωπος με ταλέντο και μάλιστα έχει δική του καθημερινή εκπομπή στην τούρκικη τηλεόραση. Εκείνο δε που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό σε μας είναι το ότι δηλώνει (και το δείχνει) οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας και συνεργασίας, ενώ δεν απορρίπτει την ιδέα μίας ταινίας με πρωταγωνιστές και από τις δύο χώρες.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...