Γιωρίκας Πιλίδης: «Πουλήσαμε με τη μάνα μου όλα τα χρυσαφικά, για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ελληνική πάλη.

Ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στην πορεία του στον αθλητισμό και τις θυσίες που έχει κάνει με τη μητέρα του, προκειμένου να μπορέσει να κατεβεί αγώνες.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάστηκε με τη μητέρα του να πουλήσει χρυσαφικά, προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί σε αγώνες.

“Ξεκίνησα δύσκολα. Δεν είχαμε λεφτά για να πάω στους αγώνες αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες.

Όταν πήρα την πρώτη μου χορηγία είπα στη μάνα μου να σταματήσει από τη δουλειά της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπόρεσα να κάνω τη μητέρα μου να σταματήσει από το σουπερμάρκετ που δούλευε”, τόνισε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

“Ο παλαιστές είμαστε πάντα οι πιο φτωχοί. Ζητάμε μία μικρή στήριξη, δεν ζητάμε πολλά. Την προετοιμασία μας, λίγο κάποιο χαρτζιλίκι για τα έξοδα του να μπορείς να κάνεις σωστή διατροφή. Μιλάμε για 300 ευρώ, όχι κάτι παραπάνω”, πρόσθεσε.“Ο αθλητισμός πεθαίνει κι είναι πολύ κρίμα”, κατέληξε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος θα ξεκινήσει προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...