Μια τριάδα έχουμε επιλέξει στο numbers.gr από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε αγώνες για την Γερμανία και την Αγγλία. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε νόμιμα pamestoixima εγγραφη για online στοίχημα και καζίνο.

ΛΕΣΤΕΡ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22.00) 

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Λέστερ την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Σαουθάμπτον σταματώντας το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Οι «αλεπούδες» παρά τη βαθμολογική απώλεια παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας 63 βαθμούς σε 34 παιχνίδια με την Τσέλσι να έχει πλησιάσει πλέον στους δύο πόντους. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε τρεις νίκες μία ήττα και μία ισοπαλία.  

Στον αντίποδα η Νιούκαστλ είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας το δυσκολότερο πρόγραμμα στις εναπομείναντες 3 αγωνιστικές. Την περασμένη αγωνιστική έκανε κακή εμφάνιση εντός έδρας κόντρα στην Άρσεναλ γνωρίζοντας την ήττα με 2-0, χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια όμως το κίνητρο της Νιούκαστλ να τελειώνει μία και καλή με την υπόθεση παραμονή είναι μεγάλο. Οι «αλεπούδες» αντιμετωπίζουν κάποιες αμυντικές αρρυθμίες το τελευταίο διάστημα και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες ανεξαρτήτως αποτελέσματος συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες. Θα ρισκάρω στο Goal-Goal καθώς το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2.00  

ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ –  ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ (19:30)  

Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους την περασμένη αγωνιστική οι οποίοι επικράτησαν εντός έδρας της Σαντχάουσεν με 2-0 παραμένοντας ακόμη στο κόλπο της απευθείας ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Βαθμολογικά βρίσκονται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 53 βαθμούς και στο -4 από την απευθείας άνοδο έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερα. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της η Χολστάιν δείχνει ότι βρίσκει τον αγωνιστικό της ρυθμό έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα.  

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παραμένουν βαθμολογικά αδιάφοροι όντας στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς σε 31 παιχνίδια έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά εδώ και καιρό την παραμονή στην κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν εντός έδρας της Γκρόιτερ φιρτ φτάνοντας έτσι τις τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. 

Νίκη πάση θυσία θέλει η Χόλσταιν κόντρα σε μία ομάδα που αν και αδιάφορη παλεύει κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος. Η ποιότητα της Χόλσταϊν είναι δεδομένη κι αν θέλει να ελπίζει σε άνοδος στην κατηγορία τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει. Με σύμμαχο την εξαιρετική επίδοση εντός έδρας των γηπεδούχων με 5 σερι νίκες, θα ρισκάρω στον άσο (1) σε απόδοση 2.40 . 

ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ (19:30)  

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση το Αννόβερο το οποίο μετράει μία νίκη και 4 ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του αποτελέσματα από το έχουν φέρει Στην 13η θέση του πρωταθλήματος και στο + 9 από την επικίνδυνη ζώνη 4 στροφές πριν το τέλος. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε στην έδρα της Σαντχάουσεν με 4-2 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος με έξι γκολ και πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. 

Από την άλλη η Ντάρμσταντ παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Κορυφαία στιγμή των τελευταίων ημερών η νίκη εντός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπόχουμ με 3-1 δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να φτάσουμε τους 42 βαθμούς στο πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλη, με τους γηπεδούχους να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη ο όμως να μην πείθουν ότι θα την πάρουν και εύκολα. Με βάση την προϊστορία και την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι τώρα, η ισοπαλία σε τόσο μεγάλη απόδοσή αξίζει να το ρίσκο. Ποντάρισμα στην αναμέτρηση το Χ στο 4.00 

Ενημερωθείτε για τα προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαίρου σήμερα στο numbers.gr, όπως επίσης και πληροφορίες για τις στοιχηματικές προσφορές* (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) στις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...