Γλίτωσε τη φυλακή η νεαρή γυναίκα που έκανε σεξ με σκύλο

Γλίτωσε τη φυλακή η νεαρή γυναίκα που έκανε σεξ με σκύλο

«Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ», ΟΜΟΛΟΓΕΙ Η 27ΧΡΟΝΗ

Ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών με αναστολή επέβαλε ένα δικαστήριο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας σε μια 27χρονη νεαρή, η οποία έκανε κατ’ επανάληψη σεξ με ένα πιτ μπουλ, με στόχο να ερεθίσει τον φίλο της.

Η Jenna Louise Driscol στη Παρότι παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι διακινούσε ναρκωτικά (κάνναβη) σε περισσότερους από 15 πελάτες, ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα «καρφώνοντας» πάνω στο κορμί της ένα πιρούνι, ότι δάγκωσε ένα παιδί και ότι, σε πολλές ξεχωριστές περιπτώσεις, διέπραξε το αδίκημα της κτηνοβασίας, κάνοντας σεξ με έναν σκύλο και καταγράφοντας σε βίντεο τη σκηνή.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη διάφορα ελαφρυντικά, συμπεριλαμβανομένου του νεαρού της ηλικίας της αλλά και των προβλημάτων που αντιμετώπισε ως παιδί, το δικαστήριο αποφάσισε να μην εξαντλήσει την αυστηρότητά του πάνω της και να της δώσει την ευκαιρία να προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή της εκτός της φυλακής.

Σε αυτήν την απόφαση συνέβαλε και η μαρτυρία του ψυχολόγου, ο οποίος κατέθεσε ότι η κοπέλα έδειξε πραγματικά μεταμέλεια και ότι αισθάνεται πλέον ότι η «ζωή της έχει καταστραφεί» μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το σκηνικό με τον σκύλο.

Κατά την ανακοίνωση της ποινής, ο δικαστής μίλησε με αυστηρότητα στην 27χρονη, τονίζοντας ότι είναι θλιβερό που τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης ασχολήθηκαν περισσότερο με το αδίκημα της κτηνοβασίας συγκριτικά με εκείνο της διακίνησης ναρκωτικών, που ο ίδιος θεωρεί σοβαρότερο.

«Παρότι έγινε σαφές ότι έδειξες αυτή τη συμπεριφορά για να ικανοποιήσεις τον φίλο σου, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι διέπραξες την κτηνοβασία με τη θέλησή σου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει το 2014 την κοπέλα για κατοχή κάνναβης. Κατά την έρευνα στο κινητό της, έκπληκτοι είχαν ανακαλύψει τρία βίντεο στα οποία η κοπέλα έκανε σεξ με ένα πιτ μπουλ!

Ο δικαστής χαρακτήρισε το υλικό απολύτως απεχθές και αφύσικο.

Οι δικηγόροι της 27χρονης είπαν ότι η κοπέλα προερχόταν από μία πολύ δυσλειτουργική οικογένεια και είχε καταλήξει σε μία επίσης δυσλειτουργική σχέση. Το είχε σκάσει από το σπίτι της όταν ήταν 16 ετών και τα έφτιαξε με έναν άντρα 12 χρόνια μεγαλύτερό της, ενώ άρχισε να κάνει και χρήση ινδικής κάνναβης.

Όπως είπαν οι συνήγοροί της από τότε που δημοσιοποιήθηκαν οι πράξεις της με τον σκύλο, η ζωή της έγινε πολύ δύσκολη και αναγκάστηκε να παρατήσει και το πανεπιστήμιο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...