Ερώτηση γιατί δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα πόθεν έσχες στην ιστοσελίδα του δήμου-ιδιαίτερα των παλαιών συνεργατών του δημάρχου-έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Γιώργος Γούλας απευθυνόμενος στον δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα.

Ο κ. Γούλας ρώτησε σχετικά με το πόθεν έσχες δημοτικών συμβούλων οι οποίοι ασκούν καθήκοντα είτε ως μέλη σε διάφορες επιτροπές ή αντιδήμαρχοι,ιδιαίτερα όσον έχουν θητεύσει παλαιότερα σε θέσεις ευθύνης.Υπήρχε υποχρέωση σύμφωνα με οδηγία του υπουργείου πριν την ανάληψη της διοίκησης την 1η Σεπτέμβρη,για δημοσίευση της περιουσιακής τους κατάστασης στην ιστοσελίδα του δήμου.Μάλιστα ορίσμένοι εξ αυτών που έχουν ασκήσει και παλαιότερα διοίκηση δεν έχουν αναρτήσει ποτέ την περιουσιακή τους κατάσταση.

Ο κ. Γκίζας ανέφερε απαντώντας στον κ. Γούλα,ότι η προθεσμία υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες είναι τρίμηνης διάρκειας -ως το τέλος του έτους-ως εκ τούτου η προθεσμία δεν έχει παρέλθει και όλοι μέχρι τότε θα κάνουν το καθήκον τους.Ο κ. Γούλας αναφέρθηκε ιδιαίτερα για κάποιους συμβούλους που στο παρελθόν έχουν ασκήσει διοίκηση και ιδιαίτερα για τους οποίους ο χρόνος δήλωσης της περιουσιακής τους κατάστασης έληξε στην παρούσα περίοδο της δημοτικής αρχής.

Απαντώντας ο κ.δήμαρχος σημείωσε ότι για παλαιότερες θητείες δεν μπορώ να έχω για κανέναν λόγο αφού η δική μου ευθύνη ξεκινά από την έναρξη της θητείας την 1/9/2019



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...