Υποτείθεται ότι θέλουμε οι εργοταξιακοι χώροι του Αντιρρίου να φιλοξενήσουν επένδυση τουριστικού χαρακτήρα.

Επί χρόνια όμως ο Δήμος δεν υλοποίησε το ΣΧΟΑΠ του Αντιρρίου, με αποτέλεσμα το οικόπεδο των εργοταξιακών χώρων να μην έχει περιορισμούς χρήσης γης. Επομένως ο αγοραστής μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Στο Αντίρριο δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση ανάδειξης του τουριστικού και παραθεριστικού του χαρακτήρα. Το παραλιακό μέτωπο του Αντιρρίου και του Δήμου συνολικότερα είναι επιεικώς παρατημένο. Έτσι δεν πρόκειται να γίνει καμία σοβαρή τουριστική επένδυση.

Κανένα σχέδιο όλα αυτά τα χρόνια, ούτε με αναπλάσεις ούτε με χρήσεις γης.

Ο σημερινός Δήμαρχος τρέχει την τελευταία στιγμή να βρει επενδυτή με τουριστική δραστηριότητα. Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν αρκεί. Για το έλλειμμα σχεδίου πάντως δεν φταίει ο κ. Γκίζας, είναι Δήμαρχος λίγων μηνών.

Αντιδράσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας δεν θα καταφέρουν τίποτα. Χρειαζόταν σχέδιο από χρόνια, το οποίο δεν είχαμε.

Σήμερα, αν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τον χαρακτήρα της επένδυσης, πρέπει ο Δήμος να αγοράσει το συγκεκριμένο οικόπεδο και στη συνέχεια, να το διαθέσει αυτός σε ιδιώτη θέτοντας όρους και περιορισμούς.

Αυτή ήταν η πρότασή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία ενσωματώθηκε στην ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Είμαστε εδώ να προτείνουμε λύσεις και να δούμε το σχέδιό μας να υλοποιείται, ανεξάρτητα από το αν είμαστε συμπολίτευση ή αντιπολίτευση.

Οι εργοταξιακοί χώροι Αντιρρίου στο ΔΣ

Υποτίθεται ότι θέλουμε οι εργοταξιακοι χώροι του Αντιρρίου να φιλοξενήσουν επένδυση τουριστικού χαρακτήρα. Επί χρόνια όμως ο Δήμος δεν υλοποίησε το ΣΧΟΑΠ του Αντιρρίου, με αποτέλεσμα το οικόπεδο των εργοταξιακών χώρων να μην έχει περιορισμούς χρήσης γης. Επομένως ο αγοραστής μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.Στο Αντίρριο δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση ανάδειξης του τουριστικού και παραθεριστικού του χαρακτήρα. Το παραλιακό μέτωπο του Αντιρρίου και του Δήμου συνολικότερα είναι επιεικώς παρατημένο. Έτσι δεν πρόκειται να γίνει καμία σοβαρή τουριστική επένδυση.Κανένα σχέδιο όλα αυτά τα χρόνια, ούτε με αναπλάσεις ούτε με χρήσεις γης.Ο σημερινός Δήμαρχος τρέχει την τελευταία στιγμή να βρει επενδυτή με τουριστική δραστηριότητα. Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν αρκεί. Για το έλλειμμα σχεδίου πάντως δεν φταίει ο κ. Γκίζας, είναι Δήμαρχος λίγων μηνών.Αντιδράσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας δεν θα καταφέρουν τίποτα. Χρειαζόταν σχέδιο από χρόνια, το οποίο δεν είχαμε.Σήμερα, αν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τον χαρακτήρα της επένδυσης, πρέπει ο Δήμος να αγοράσει το συγκεκριμένο οικόπεδο και στη συνέχεια, να το διαθέσει αυτός σε ιδιώτη θέτοντας όρους και περιορισμούς. Αυτή ήταν η πρότασή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία ενσωματώθηκε στην ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.Είμαστε εδώ να προτείνουμε λύσεις και να δούμε το σχέδιό μας να υλοποιείται, ανεξάρτητα από το αν είμαστε συμπολίτευση ή αντιπολίτευση.Γιώργος Κων. ΑσημακόπουλοςGepostet von Γιώργος Κων/νου Ασημακόπουλος am Mittwoch, 29. Januar 2020



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...