Το όλο θέμα ξεκίνησε η ομάδα του Μοσχάτου και υπογράφουν γi’αυτό και άλλες πολλές ομάδες της κατηγορίας.

Κοινό αίτημα όλων των ομάδων να μην υπάρξουν υποβιβασμοί τη φετινή χρονιά αφού η κατάσταση με τα κρούσματα κορωνοϊού ήταν πολύ δύσκολη για όλους τους συλλόγους και δεν υπήρξε ισονομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αξιότιμοι κύριοι,

Με αφορμή την επανέναρξη και την ολοκλήρωση του  Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, των λίγων αγωνιστικών και του ενός γύρου, που κατήργησε κάθε κανόνα ισονομίας για τις ομάδες, εκφράζουμε τον  έντονο προβληματισμό μας. Εκφράζουμε τον προβληματισμό μας γιατί η ομάδα μας η ΑΕ Μοσχάτου μεταξύ πολλών άλλων που βρέθηκαν στην ίδια θέση, υποβιβάστηκε  με έναν τρόπο που δημιούργησε πικρία και ερωτηματικά.

Γνωρίζουμε και εκτιμούμε τις δυσκολίες που δημιούργησε η  πανδημία σε όλους τους τομείς. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες όπως γνωρίζετε  είχαν μείνει ανενεργές,  σε όλα τα επίπεδα,  και εκλήθησαν  μέσα σε λίγες ημέρες να δηλώσουν τη συμμετοχή, τους στο μίνι όπως προανέφερα πρωτάθλημα, με ένα deadline  προθεσμιών εξαιρετικά σύντομο.

Παράλληλα δε μας έδινε καμία εναλλακτική εάν διαφωνούσαμε, καθώς αντιμετωπίζαμε τον υποβιβασμό σε περίπτωση μη συμμετοχής μας.

Έγινε επανέναρξη ενός πρωταθλήματος με αλλαγμένη εκ βάθρων την προκήρυξη με ευνοημένες κάποιες ομάδες,  που είχαν την τύχη να έχουν εύκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος τον προηγούμενο Σεπτέμβρη.

Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν και η προσπάθεια όλων δυσκόλεψε

Δεν νοείται πρωτάθλημα ολίγων  αγωνιστικών όπως τελικά ολοκληρώθηκε. Πρωτάθλημα ενός γύρου αναφερεται αλλά αυτό ήταν  σχεδόν ορισμός πρωταθλητών και σίγουρα λαιμητόμος για αυτούς δεν που ξεκίνησαν καλά όπως εμείς.

Δυστυχώς, δε διεξήχθη  ένα δίκαιο Πρωτάθλημα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να συμβάλλετε στην παραμονή των ομάδων που υποβιβάστηκαν από την Γ Εθνική στα τοπικά σε αυτήν την άδικη και πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση.

Να μην υποβιβαστεί καμμία ομάδα μια τόσο ιδιαίτερη χρονιά και να επικρατήσει το περί δικαίου αίσθημα.

 Σας παρακαλώ να βοηθήσετε παντοιοτρόπως ώστε να αποκατασταθεί  η αδικία εις βάρος μας και πολλών άλλων σωματείων. Η Αναδιάρθρωση μπορεί να ολοκληρωθεί με διαφορετικό τρόπο η ίσως λίγο αργότερα χρονικά. Σας παρακαλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας και να προβείτε σε παράσταση προς τον αξιότιμό κύριο Αυγενάκη ή όποιον άλλον κρίνετε σκόπιμο προς τοιαύτην κατεύθυνση καθώς γνωρίζω καλά ότι σας σέβονται και υπολογίζουν την άποψή Σας

Μετά τιμής

Στέφανος Φαναρίτης

Για την ΑΕ Μοσχάτου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...