Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθε το διαζύγιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Εν αναμονή της συνέντευξης Τύπου που θα δώσει ο πρόεδρος του κλαμπ, Ζοάν Λαπόρτα, το μεσημέρι (12:00), το Radio Catalunya μετέφερε την αντίδραση του Αργεντινού σταρ.

Όπως αναφέρει, ήταν εκνευρισμένος και απογοητευμένος, καθώς διαπίστωσε αλλαγή στους όρους του συμβολαίου με τους οποίους είχε συμφωνήσει προφορικά λίγες μέρες νωρίτερα. Ο «Λέο» επιστρέφοντας από τις διακοπές του περίμενε απλώς ως διαδικαστική τη συνάντηση με τον Ζοάν Λαπόρτα, προκειμένου να υπογράψει και να αρχίσει προπονήσεις εν όψει της πρεμιέρας της La Liga με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την επόμενη Κυριακή (15/8). Όμως όταν είδε το συμβόλαιο ήταν έντονα δυσαρεστημένος αρχικά και στη συνέχεια φανερά συναισθηματικά φορτισμένος, σε σημείο να τον πάρουν και τα δάκρυα, διαπιστώνοντας πως αποχωρεί από την ομάδα στην οποία πέρασε… όλη του τη ζωή.
Ο 34χρονος άσος ακόμη δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση, ενώ εντείνεται η φημολογία που τον θέλει να πλησιάζει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Άλλα σενάρια αναφέρουν πως η διοίκηση της «Μπάρτσα» έβγαλε τόσο γρήγορα την ανακοίνωση της αποχώρησης με στόχο να πιέσει τη La Liga να χαλαρώσει τους οικονομικούς περιορισμούς που καθιστούν αδύνατη την παραμονή του Μέσι, αφού η αποχώρηση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα όχι μόνο για τον καταλανικό σύλλογο, αλλά και εμπορικά για το ισπανικό πρωτάθλημα.Ο ίδιος ο Μέσι φέρεται να θέλει να ηρεμήσει πρώτα και κατόπιν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα, σε κάποια συνέντευξη Τύπου ή εκδήλωση, αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φύγει με άκομψο τρόπο.

sportfm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...