Δήμαρχος Χίου για μεταναστευτικό: “Αρνούμαστε τετελεσμένες αποφάσεις”

Δήμαρχος Χίου για μεταναστευτικό: “Αρνούμαστε τετελεσμένες αποφάσεις”
Δήμαρχος Χίου για μεταναστευτικό:


14/02/2020 – 13:15

Ο δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης ξεκαθάρισε ότι τα νησιά δεν αποδέχονται τετελεσμένες αποφάσεις και ζητά από την κυβέρνηση να ανοίξει ξανά διαύλους επικοινωνίας για να βρεθεί η λύση για το μεταναστευτικό/προσφυγικό.

“Αυτό που ζητάμε είναι με κάθε δυνατό τρόπο να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στα θέματα των κυβερνητικών χειρισμών. Αυτό βέβαια απαιτεί από όλους σύνεση, λογική, ενότητα και πάνω από όλα ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τα κέντρα λήψης αποφάσεων”, δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

“Είναι ξεκάθαρο ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας πρέπει να αποκατασταθούν. Αν δεν συζητήσουμε λύσεις δεν πρόκειται να δοθούν. Αρνούμαστε τετελεσμένος αποφάσεις χωρίς να έχει προηγηθεί ένας εξαντλητικός διάλογος. Οι τοπικές κοινωνίες διχάζονται. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που οι τοπικές αρχές διχάζονται. Αρχίζει να διαχωρίζεται η κοινωνία σε πατριώτες, σε ενδοτικούς, σε μειοδοσίες κλπ. Ακόμα και κάποιοι οι οποίοι έχουν λογική φωνή, αντιμετωπίζουμε τη δυσπιστία ενός μέρους των συμπολιτών μας εξαιτίας των παλινωδιών από τα προηγούμενα χρόνια μέχρι τους τελευταίους μήνες”

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...