Αναμφίβολα,ο δήμος Ναυπακτίας πρωτοπορεί στον τομέα της ανακύκλωσης πανελλαδικά.

Και αυτό,δεν επετεύχθη από τη μια μέρα στην άλλη,αλλά έπειτα από συστηματική δουλειά που ξεκίνησε από την πρoηγούμενη δημοτική αρχή Λουκόπουλου, με τις επίμονες προσπάθειες του πρώην υπευθύνου Κώστα Καρακώστα και του προέδρου του συνδέσμου διαχείρισης στερεών αποβλήτων της 1ης ΓΕΝ Αιτωλ/νίας Χρήστου Σαλαμούρα,με τη μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ,την ολοκληρωμένη διαχείρηση των απορρημμάτων,το σχεδιασμό για τη δημιουργία πράσινων σημείων,ενός προγράμματος που αγγίζει τα 20 εκατ.ευρώ.

Κι αυτό θα πρέπει να επισημανθεί,διότι αφ’ενός η διοίκηση έχει παρελθόν,παρόν αλλά και μέλλον.Ένα μέλλον που από τις προσπάθειες των επόμενων μπορούν να κριθούν πολλά.

Θα πρέπει λοιπόν να πιστώνονται τα όσα θετικά έχουν καταγραφεί στο παρελθόν,αλλά και τα όσα θα συνεχίσουν να γίνονται στον ευαίσθητο αυτό τομέα στο μέλλον.

Έτσι λοιπον σήμερα,ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ. Αιτωλοακαρνανίας καλεί τους δημότες και τους επισκέπτες της Ναυπακτίας να στηρίξουν το έργο της ανακύκλωσης μέσα από ένα ευρηματικό βίντεο που στηρίχτηκε πάνω σε μια ιδέα του νυν προέδρου του Συνδέσμου διαχείρισης Ντίνου Ζορμπά

Σε πρώτο πλάνο οι μικροί πρωταγωνιστές που μιλούν για τον τόπο τους και την ανακύκλωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...