Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που άνοιξαν σήμερα, Δευτέρα, 1η Ιουνίου 2020, επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων Δήμου Ναυπακτίας, κ.Ντίνος Τσουκαλάς.
Αναλυτικότερα, ο κ.Τσουκαλάς πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς και διαπίστωσε από κοντά την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, αλλά και την πληρότητα σε αντισηπτικά υγρά, γάντια, είδη απολυμάνσεων και καθαριότητας σε όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκαν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που είχαν υποδειχθεί από το υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ, ώστε τα σχολεία να ανοίξουν και πάλι με ασφάλεια τόσο για τους μαθητές όσο και για το εκπαιδευτικό προσωπικό. Επιπλέον, επανατοποθετήθηκαν οι σχολικές καθαρίστριες, ενώ στις περιπτώσεις που είχαν καταγραφεί κενά, αυτά καλύφθηκαν εγκαίρως.

Ο Δήμος Ναυπακτίας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος παραμένουν σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους φορείς της σχολικής κοινότητας προκειμένου να επιλύεται άμεσα το όποιο πρόβλημα προκύπτει έως ότου ολοκληρωθεί με ασφάλεια το σχολικό έτος. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ.Τσουκαλάς: «ο Δήμος μας βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών και της μαθητικής κοινότητας από την πρώτη στιγμή. Έχουμε άριστη συνεργασία με όλους και πιστεύω ότι παραμένοντας συντονισμένοι παραμένουμε και ασφαλείς απέναντι στον κορονοϊό».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσια


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...