Δείτε ζωντανά τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής

Δείτε ζωντανά τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΡ                                                                                                                       

Παρακολουθήστε ζωντανά τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ).

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, προσέρχεται με στόχο να βρεθεί συναινετική λύση, ενώ και η κυβέρνηση πιέζει ως προς την συγκρότηση του ΕΣΡ.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία θέτει ως προϋπόθεση για τη συζήτηση την κατάργηση του νόμου Παππά για την αδειοδότηση των καναλιών.

Σε περίπτωση αδιεξόδου η κυβέρνηση προσανατολίζεται να καταθέσει την τροπολογία Παππά που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις μεθαύριο Πέμπτη.

Στη Διάσκεψη των Προέδρων, που πραγματοποιείται υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, συμμετέχουν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οι επτά αντιπρόεδροι του Κοινοβουλίου: Τάσος Κουράκης, Γιώργος Βαρεμένος, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Νικήτας Κακλαμάνης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Γιώργος Λαμπρούλης, Σπύρος Λυκούδης, οι γραμματείς ή εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων: Χρήστος Μαντάς, Κώστας Τσιάρας, Χρήστος Παππάς, Βασίλης Κεγκέρογλου, Θανάσης Παφίλης, Σπύρος Δανέλλης, Μάριος Γεωργιάδης, ο Γιάννης Τραγάκης και οι Πρόεδροι των έξι Επιτροπών Διαρκών Υποθέσεων, μεταξύ των οποίων οι Κώστας Γαβρόγλου, Κώστας Δουζίνας, Μάκης Μπαλαούρας, Αντώνης Συρίγος.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...