Δείτε ολόκληρο τον αγώνα Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς – Α.Ο. Πενταλόφου.Βίντεο

Τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης κατάφερε να πάρει σήμερα η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, σε ένα δυνατό ματς απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας ΑΟ Πενταλόφου.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έλεγχαν το παιχνίδι σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του πετυχαίνοντας δύο γκολ και «φτιάχνοντας» αρκετές φάσεις για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Άριστη ήταν και η διαχείριση του αγώνα από τον προπονητή των γηπεδούχων, Σωτήρη Λαουρδέκη. Στο 29’ ο Κώστας Ρισβάς θα ντριμπλάρει τρεις παίκτες του ΑΟ Πενταλόφου και με εξαιρετικό σουτ θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο, καθώς είχαν άψογη αντίδραση σε όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 78’ και πάλι ο Κώστας Ρισβάς, πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και «σφραγίζοντας» τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι με το σφύριγμα της λήξης θα πανηγυρίσουν μια πολύ καλή νίκη, η οποία τους ανέβασε στους 16 βαθμούς στη βαθμολογία. ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Κοσανδιανός Π., Κυρίτσης (87’ Ντότσι), Ντότσικας, Πατογιάννης, Σανιδάς, Μιράκα, Γιαννόπουλος (81’ Καραγιάννης), Ράμμος, Κατσάμπας (84’ Μιχαλόπουλος), Ρισβάς Κ., Αθανασόπουλος (75’ Μαστροκώστας). ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Θόδωρος Κουκουρδέλης): Κουτρούλης Σ., Κουλούρης Α., Muca L. (65’ Muca S.), Αλεξόπουλος, Κουτρούλης Σ., Ναούμης, Κουκουρδέλης Π., Ντζελέπης, Κουκουρδέλης Π. (55’ Κατσούλας), Φλωρόπουλος, Πασπαλιάρης Σ-Θ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...