Δείτε πως να ισιώσετε τα μαλλιά σας εύκολα χωρίς πιστολάκι!

bb
Δείτε πως να ισιώσετε τα μαλλιά σας εύκολα χωρίς πιστολάκι!
Οι περισσότερες αγαπάμε τα ίσια μαλλιά , αλλά η ζημία της θερμότητας που χρειάζεται ….σταδιακά καταστρέφει τα μαλλιά μας.
Διαβάστε παρακάτω τον αναλυτικό οδηγό  αν ψαχνατε έναν απλό , εύκολο τρόπο για να ισιώσετε τα μαλλιά σας, χωρίς θερμότητα!

1. Πλύνετε τα μαλλιά σας το βράδυ πριν . Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό , έτσι ώστε τα μαλλιά σας να είναι υγρά και καθαρά.

2. Μετά το μπάνιο , στεγνώστε τα μαλλιά με μία πετσέτα μέχρι να φύγει η πολλή υγρασία. Μην το παρακάνετε να μην ξηραθούν.

3. Πάρτε λάστιχα μαλλιών όχι τα μικρά πλαστικά λαστιχάκια καλύτερα αυτά με το ύφασμα γύρω γύρω.

4. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 2-4 ίσα τμήματα . Αν έχετε λεπτή τρίχα , χρησιμοποιήστε 2 . Αν έχετε πιο χοντρή τρίχα, χρησιμοποιήστε 4 τμήματα.

5. Ξεκινήστε με ένα τμήμα . Δέστε τα άλλα πίσω. Κάντε μία ουρά στο ένα τμήμα περίπου στο ύψος του αυτιού / λαιμό . Δέστε ακόμα ένα λαστιχάκι ακριβώς κάτω από το πρώτο αφήνοντας μικρά κενά μέχρι να φτάσετε στο τέλος της ενότητας . Προσπαθήστε να μην έχουν βγεί τρίχες έξω από τα τμήματα .

6. Επαναλάβετε το τελευταίο βήμα σε όλα τα τμήματα των μαλλιών σας. Να είστε προσεκτικοί και να δώσετε προσοχή σε όλες τις τρίχες .

7. Πήγαινε για ύπνο .

8 Σηκώνεστε το πρωί. Αν το κάνατε σωστά , τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι ίσια ! Φυσικά , δεν θα είναι και καρφί όπως με το σίδερο αλλά θα είναι ίσια!!

9. Αν χρειάζεται , προσθέστε λίγη λακ ή λαδάκι μαλλιών.

10. Απολαύστε τα ίσια μαλλιά σας ! Όσο περισσότερο εξασκηθείτε στη μέθοδο αυτή , τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα !

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...