Δείτε το κρυμμένο μήνυμα στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου! (Εικόνα)

Δείτε το κρυμμένο μήνυμα στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου! (Εικόνα)
οικος

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν ως 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ιστότοπος του Λευκού Οίκου ανανεώθηκε. Το whitehouse.gov έχει πλέον νέο ανανεωμένο design, ενώ διαθέτει και dark mode.

Όπως ήταν λογικό, οι προγραμματιστές άρχισαν να επεξεργάζονται το site για να ανακαλύψουν όλα τα νέα στοιχεία του. Οι περισσότεροι που “έπαιξαν” με τον κώδικα του whitehouse.gov, βρήκαν ένα μήνυμα της αμερικανικής κυβέρνησης προς τους προγραμματιστές.

Κρυμμένο στον HTML κώδικα του whitehouse.gov υπάρχει ένα μήνυμα στρατολόγησης προγραμματιστών για την U.S. Digital Service (τεχνολογική μονάδα κυβερνοασφάλειας) που ανήκει στο Λευκό Οίκο.

“Αν το διαβάζετε αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να ανοικοδομήσουμε καλύτερα” γράφει το μήνυμα, έχοντας δίπλα του ένα λίνκ, στο οποίο μπορούν να μπουν όσοι ενδιαφέρονται για θέση στην U.S. Digital Service

Η στρατολόγηση προγραμματιστών δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ο Τζο Μπάιντεν έχει δεσμευτεί να παρέχει περισσότερους πόρους στις υπηρεσίες κυβερνοασφαλείας μετά την τεράστια κυβερνοεπίθεση από την SolarWinds.

ff

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...