Δελτίο τύπου Δημοτικής ενότητας σχετικά με την καταργηση του 4ου παιδικου σταθμου Αποστολέας

Σχετικά με τη διαβεβαίωση του Υπουργού Εσωτερικών Κου Καστανίδη στη βουλή των Ελλήνων τις 29/8/2011 ότι δεν θα κλείσει κανένας παιδικός σταθμός στη χώρα λόγω έλλειψης προσωπικού.

Σας παραθέτουμε την ανοιχτή επιστολή που απέστειλε η παράταξή μας στον υπουργό εσωτερικών Κου Καστανίδη και αφορά την κατάργηση του 4ου παιδικού σταθμού του δήμου Ναυπακτίας.

 

Ανοιχτή επιστολή

Αξιότιμε Κε Υπουργέ

Έπειτα από επίκαιρη ερώτηση του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με αριθμό 1177 29/08/2011  σχετικά με τη λειτουργία των βρεφικών – παιδικών σταθμών της χώρας και της από βήματος βουλής διαβεβαίωσής σας ότι “κανένας δημοτικός παιδικός σταθμός στη χώρα δε θα κλείσει λόγω έλλειψης προσωπικού” παρακαλώ όπως επιληφθείτε της μη επικύρωσης  της 277/11 απόφασης του ΔΣ του δήμου Ναυπακτίας που αφορά κατάργηση – συγχώνευση του 4ου παιδικού σταθμού λόγω έλλειψης προσωπικού. Σημειωτέον εκκρεμεί αίτημα του Δήμου Ναυπακτίας προς το υπουργείο σας  για 3 θέσεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Ευελπιστούμε για άμεσες ενέργειες σας ώστε για τη περίοδο 2011-12 να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του 4ου παιδικού σταθμού Ναυπακτίας. Δείτε εδώ τα πρακτικά της βουλής με τη διαβεβαίωση του Κου Καστανίδη

Με τιμή

Ο επικεφαλής της Δημ. Ενότητας Δ.Σ

Κοτσανάς Ανδρέας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...