Δελτίο τύπου της ένωσης γονέων και Δ.Ναυπακτίας για την σημερινή πορεία των μαθητών και την συνάντηση με το Δήμαρχο

Η ένωση γονέων με ανακοίνωσή της στις 7/9,λόγω της πρωτοφανούς κατάστασης που υπήρχε στα σχολεία, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, καλούσε το Δ. Ναυπακτίας να αναλάβει να καλύψει άμεσα το κόστος των φωτοτυπιών, αναθέτοντας σε τυπογραφείο την εκτύπωση μέρους των βιβλιων.

Επίσης,  σε σχετική επιστολή προς το Δ Ναυπακτίας, ζήτησε να συζητηθεί το θέμα αυτό στη συνεδρίαση του Δ συμβουλίου στις 21/9/2011.

Έστω και μετά από 20 ολόκληρες ημέρες και αφού τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τελούν υπό κατάληψη, έγινε προφορικά  αποδεκτή η πρότασή μας και δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες για την προώθηση του θέματος (λήψη προσφοράς από τα τυπογραφία του Δ. Ναυπακτίας, για την εκτύπωση έως 20.000 σελίδων)

Παρακαλούμε όπως η διαδικασία προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, σε συνεργασία πάντοτε με τους διευθυντές και τους συλλόγους καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία των σχολείων, μια, και η μη ύπαρξη βιβλίων ήταν ένα από τα βασικά αιτήματα και των μαθητών.

Ευχαριστούμε τους μαθητές για τη συμβουλή τους στη προσπάθεια που η ένωση καταβάλλει για την προάσπιση της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης.

Εμείς, ως ένωση, δηλώνουμε ότι όλοι μαζί – γονείς, μαθητές και καθηγητές – θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για τα

παιδιά μας και ότι δε θα σκύψουμε το κεφάλι σε οποιονδήποτε (Έλληνα και ξένο) προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις του για καταστρατήγηση κυρίαρχων δικαιωμάτων μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...