Δεν είχαν χρήματα για τη θεραπεία καρκίνου και ξαφνικά δέχτηκαν μία απίστευτη έκπληξη!

Δεν είχαν χρήματα για τη θεραπεία καρκίνου και ξαφνικά δέχτηκαν μία απίστευτη έκπληξη!

Είναι σκληρό όταν μαθαίνει κανείς πως πάσχει από σοβαρή ασθένεια όπως είναι ο καρκίνος, όμως είναι και πολύ συγκινητικό, όταν άγνωστοι άνθρωποι σε βοηθούν και σκύβουν πάνω από το πρόβλημά σου. 

Κάτι ανάλογο έζησαν και ο Ed με τη Liz που ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο. Η κατάσταση του Ed μάλιστα ήταν τόσο σοβαρή που δεν μπορούσε να εργαστεί. Όμως, συγχρόνως δεν είχαν και τα χρήματα για να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία ώστε να πολεμήσει το κακό.

Ένα απόγευμα, πήγαν σε μία εκδήλωση του σχολείου του γιου τους, πιστεύοντας πως θα παρακολουθήσουν μία ευχάριστη μαθητική δραστηριότητα, για να ξεφύγουν λίγο από τις κακές σκέψεις. 

Ξαφνικά, όμως, έμαθαν από τους 400 και πλέον ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί πως ο μοναδικός λόγος που γινόταν αυτή η εκδήλωση ήταν για καθαρά φιλανθρωπικό λόγο και συγκεκριμένα για να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί το ζευγάρι. Και πράγματι, οι δυο τους δεν συγκέντρωσαν μόνο χρήματα αλλά και πολλή αγάπη που τους έδωσε τη δύναμη να ριχτούν στη σκληρή μάχη του καρκίνου με δύναμη ψυχής. Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο… 

 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/352698-Den-eichan-chremata-gia-te-therapeia-karkinoy-kai-xaphnika-dechtekan-mia-apisteyte-ekplexe ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...