Δεν το αξίζει αυτό η διοίκηση του Παναιτωλικού-Ένταση και υβριστικά συνθήματα. Βίντεο

Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά η διοίκηση του Παναιτωλικού και προσωπικά ο μεγαλομέτοχος Φώτης Κωστούλας αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης. Ο Παναιτωλικός είναι το καμάρι της Αιτωλοακαρνανίας και ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα όσο αφορά την παραμονή. Τέτοιιες πράξεις ξενερώνουν τους ανθρώπους που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια μεγάλο , και αυτό το γήπεδο στολίδι. Τι θεωρούν άραγε όσοι δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις ή αποδοκιμάζουν με χυδαίο τρόπο τους ανθρώπους που έχει αναθέσει ο Φώτης Κωστούλας να τρέξουν την ομάδα. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να διώξουν το Φώτη Κωστούλα αυτό και τίποτα άλλο .

Αναλυτικά στα όσα έγιναν

Βαρύ είναι το κλίμα στον Παναιτωλικό μετά και τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό (0-3) και αυτό αποτυπώθηκε σε όσα ακολούθησαν μετά τον αγώνα ενώ κατά τη διάρκεια του από τους οργανωμένους ακούγονταν υβριστικά συνθήματα και αποδοκιμασίες.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε λεκτική ένταση κάποιων οργανωμένων της Θύρας 6 με τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φ.Κωστούλας είναι οργισμένος από τα συνθήματα με στόχο τον πρόεδρο της ομάδας και φέρεται να διαμήνυσε πως αν συνεχιστεί αυτό θα αποχωρήσει από την ομάδα ενώ ενδεχομένως αναμένονται και εξελίξεις στις σχέσεις της ΠΑΕ με τους οργανωμένους.

Ο διάλογος έληξε και ο Κωστούλας αποχώρησε από το σημείο ωστόσο εν συνεχεία οι οπαδοί  επιδίωξαν …δεύτερο γύρο συνομιλίας μαζί του και κινήθηκαν προς το χώρο της καφετέριας του γηπέδου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν να προσεγγίσουν  και τότε τα αίματα άναψαν. Από κάποιους οπαδούς έγινε ρίψη διαφόρων αντικειμένων και οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και  οβίδες κρότου-λάμψης. Η ένταση διήρκησε περίπου 10-15 λεπτά .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...