Την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της παραλιακής ζώνης σε Αλισσό, Καμίνια και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Αχαΐας, από την έντονη διάβρωση των ακτών, σημειώνει με δήλωσή του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων “Πείρος” Δημήτρης Μπαρμπούνης, προς την περιφερειακή αρχή και τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη.

Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Μπαρμπούνης που ήταν και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το 2019 με την παράταξη του νυν περιφερειάρχη, τονίζει πως μετά και την απόφαση της χρηματοδότησης του έργου για την αποκατάσταση της παραλιακής ζώνης μεταξύ Ρίου-Αγ. Βασιλείου, που θα λύσει σημαντικό πρόβλημα του νομού, είναι αδήριτη ανάγκη να προχωρήσει αντίστοιχο έργο και στη Δυτ. Αχαΐα, με εκπόμνηση μελατών και εξασφάλιση χρηματοδότησης, καθώς το θέμα εκκρεμεί από το 2008 όταν και τέθηκε για πρώτη φορά, δεδομένου ότι η διάβρωση έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο που η θάλασσα έχει κυριολεκτικά “εξαφανίσει” περιουσίες και μεγάλες κτηματικές παραλιακές εκτάσεις. 

Να σημειωθεί πως ο Νεκτάριος Φαρμάκης είχε επισκεφθεί την περιοχή και είχε διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το πρόβλημα. Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...