Δημοτικές εκλογές: Aπώλεια για τον Μπουλέ η αποχώρηση Πατούχα.!!!

Που θα καταλήξει τελικά ο γνωστός νομικός;IMG_7764 1

Φαίνεται ότι χωρίζουν οι δρόμοι του δημάρχου Ναυπακτίας Γ.Μπουλέ και του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και νυν δημοτικού συμβούλου Παντελή Πατούχα.

Οι κακές σχέσεις που υπάρχουν εδώ και μήνες,φαίνεται ότι ωριμάζουν τις συνθήκες αποχώρησης πλέον του γνωστού δικηγόρου από την δημοτική πλειοψηφία.Δεδομένη πάντως θεωρείται η ενασχόλησή του με τα κοινά της περιοχής,μέσα από άλλο μετερίζι με το οποίο έχει επικοινωνία το τελευταίο διάστημα.

Κρούση απ’ οτι έχουμε μάθει έχει γίνει τόσο από την παράταξη Λουκόπουλου η οποία ναυάγησε,όσο και από την παράταξη Παπαθανάση η οποία είναι υπό διαμόρφωση με προσεχτική επιλογή στελεχών.

Άλλωστε η φιλοφρόνηση και σύγκληση απόψεων στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ανάμεσα στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θαν.Παπαθανάση με τον Παντελή για την τοποθέτηση του τελευταίου στο θέμα της συζήτησης της παραλαβής του ντοκιμαντέρ για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου,μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι…Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες θα φανούν οι πραγματικές προθέσεις του….



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα βγεί πάλι στον πλειστηριασμό ο Παντελής και θα καταλήξει σ’ όποιον του προσφέρει τα περισσότερα!

  2. Το θέμα είναι ότι κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους ως το μόνο ικανό για την ενασχόληση με τα κοινά. Ουδείς αναντικατάστατος!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...