Διάσημη καλλoνή μιλάει για τον αυτιστικό της γιο: “Είναι τέλειος στα μάτια μου”

Διάσημη καλλoνή μιλάει για τον αυτιστικό της γιο:
Ο Χάρβεϊ, ένα εντεκάχρονο αγόρι με αυτισμό διαγνώστηκε πρόσφατα και με δύο ακόμα ψυχικές διαταραχές που συχνά τον κάνουν να έχει σοβαρές κρίσεις και σπάει ό,τι βρει μπροστά του.

Για τη διάσημη μητέρα του, όμως, είναι το τέλειο αγοράκι, το παιδί που ξέρει να δίνει μόνο αγάπη.

Ο λόγος για τον μεγάλο γιο της Κέιτι Πράις, η οποία αποκαλύπτει στη νέα –έκτη κατά σειρά- αυτοβιογραφία της τη ζωή μαζί του αλλά και την αδιαφορία του βιολογικού του πατέρα, του διάσημου αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ντουάιτ Γιορκ που παίρνει τον γιο του τηλέφωνο μόνο στα γενέθλιά του.

Όπως αποκαλύπτει η Κέιτι Πράις στο βιβλίο της με τίτλο «Love, Lipsick And Lies», ο γιος της, εξαιτίας των διαταραχών που έχει, σπάει συνεχώς τις τηλεοράσεις στο σπίτι. Παραδέχεται όμως πως η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή παρ’ όλο που κάθε μέρα όλη η οικογένεια παλεύει για την επιβίωση του Χάρβεϊ ο οποίος παίρνει πολύ ισχυρά και πανάκριβα φάρμακα.

Η ίδια γράφει στο βιβλίο της πως είναι ντροπή που ο πατέρας του δεν παίζει κανέναν ρόλο στη ζωή του μικρού ενώ αποκαλύπτει πως ο Γιορκ μίλησε για πρώτη φορά στον γιο του στα περσινά 10α γενέθλιά του και μόνο επειδή η μητέρα της Κέιτ πήρε τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να του το υπενθυμίσει.

«Ο Ντουάιτ δεν παραδεχόταν στην αρχή ούτε ότι το παιδί είναι δικό του και χρειάστηκε να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που αποδείκνυαν πως είναι όντως ο βιολογικός του πατέρας» γράφει στο βιβλίο της η Πράις και συνεχίζει: «Στο τηλεφώνημα που είχαν, του έπεσαν τα μούτρα όταν ο γιος του τον ρώτησε “λοιπόν, πότε θα σε δω;”».

Κάτι άλλο που δείχνει να απασχολεί την Κέιτι Πράις σε καθημερινό επίπεδο είναι μήπως ο Χάρβεϊ με τις διαταραχές που έχει κατά λάθος κάνει κακό στα άλλα παιδιά της, τον Τζούνιορ που είναι οκτώ ετών και την Πρίνσες που είναι έξι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κέιτι Πράις γέννησε πριν από λίγο καιρό το τέταρτο παιδί της το οποίο έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Κίραν Χάιλερ.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...