Διέρρευσε έγγραφο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα!

Διέρρευσε έγγραφο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα!
Μία πολύ περίεργη υπόθεση με «άρωμα» οικονομικής κατασκοπίας βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Ο τμηματάρχης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους Λάμπρος Λιόσης, οδηγείται στην ανακρίτρια για   «παραβίαση μυστικών πολιτείας» σε βαθμό κακουργήματος και «παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων».

Φέρεται να εμπλέκεται σε διαρροή απόρρητου non paper που θα χρησιμοποιούσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ο υψηλόβαθμος υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Είχαν προηγηθεί οι αναρτήσεις διαβαθμισμένων εγγράφων στο διαδίκτυο.

Ο κ. Λιόσης, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους,  κατηγορείται ως υπεύθυνος για διαρροή εγγράφου που είχε συντάξει υψηλόβαθμη αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών και το οποίο δημοσιεύθηκε την περασμένη Πέμπτη σε ιστολόγιο στο διαδίκτυο.

Το έγγραφο φέρεται να είχε σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τέσσερις παραλήπτες, δηλαδή στον κ. Σταϊκούρα, στον κ. Λιόση και σε ακόμα δύο υπαλλήλους. Το έγγραφο που διέρρευσε ήταν φωτογραφία ή φωτοτυπία από εκτύπωση που είχε κάνει ο κ. Λιόσης στο επίμαχο email, με συνέπεια στο επάνω μέρος να φαίνονται τα στοιχεία του.

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...