Μπορεί να μην υπήρξε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο το κατάλληλο πεδίο για την καταγραφή της διαφωνίας των μη συνέχισης του έργου της Ανάπλασης ανάμεσα στη δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση λόγω αποχώρησης των παρατάξεών της από τη συνεδρίαση.Ωστόσο,από τη μία τα λεγόμενα του δημάρχου στην τοποθέτησή του για τη ΔΕΥΑΝ και από την άλλη,τα όσα είχε δηλώσει ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουλές στην εκπομπή ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ επίσης για την επιχείρηση μάλλον καταγράφουν εκ διαμέτρου αντίθετες τροχιές με τον πολίτη να μένει στη μέση και να παρακολουθεί με απορία είναι η αλήθεια πολλές φορές να αποκωδικοποιήσει και να μαντέψει την ορθότητα των λόγων.

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης,ο δήμαρχος δήλωσε ότι η χρηματοδότηση της ΔΕΥΑΝ στο έργο της Ανάπλασης δεν ήταν εξασφαλισμένη αφού κάτι τέτοιο δεν το προέβλεπε το πρόγραμμα όπως στην περίπτωση της ανάπλασης στον ανατολικό τομέα.Και όχι μόνο αυτό,αλλά η ενίσχυση της επιχείρησης και των κάθε τέτοιου είδους επιχειρήσεων από τους Δήμους καθίσταται μη σύννομη.Κοινώς παράνομη.

Ο κ. Μπουλές,αναφέρει ότι όχι μόνο η χρηματοδότηση ήταν εξασφαλισμένη,αλλά τα χρήματα της ενίσχυσης θα έρχονταν μέσω δήμου.

Τα συμπεράσματα δικά σας…..



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...