Δραγασάκης: Διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα

bb

Δραγασάκης

«Μάλλον 2 χρόνια τώρα δεν μάθατε ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο κ. Βενιζέλος δεν έχει σχέση με το “δικό μου”»

Ο Γ. Δραγασάκης σε ανάρτησή του στο twitter, απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του χρέωσε πως κυκλοφορεί με θωρακισμένη BMW, την οποία είχε στο παρελθόν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέρει ότι, «επειδή το “έργο” είναι δυστυχώς χιλιοπαιγμένο, διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα».

Απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Μάλλον 2 χρόνια τώρα δεν μάθατε ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο κ. Βενιζέλος δεν έχει σχέση με το “δικό μου”».

«Ελπίζω, τώρα που το μαθαίνετε, να συμβάλετε κι εσείς στο να μην αναπαράγεται ένα τέτοιο ψέμα», πρόσθεσε.

Ο κ. Δραγασάκης είχε απαντήσει στις 11 Μαΐου 2015, μέσω facebook, για τα σχετικά δημοσιεύματα που τότε είχαν δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας:«Κατηγορηματικά λοιπόν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν είναι το αυτοκίνητο που περιγράφεται. Το λάθος θα δικαολογείτο, η ηθελημένη παραποίηση γεγονότων είναι αδικαιολόγητη. Η “συγγνώμη” από τους εμπνευστές του “ρεπορτάζ” θα απαιτούσε ευθιξία που στην προκειμένη περίπτωση μάλλον είναι άγνωστη λέξη».

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...