Δυναμικό ξεκίνημα από την Ναύπακτο για τον Μάριο Σαλμά – Φωτο

Ξεκίνησε δυναμικά την προεκλογική του περιοδεία ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Μάριος Σαλμάς  από την Ναύπακτο όπου ήταν και η πρώτη του στο νομό μας. Ο Μάριος Σαλμάς είχε θερμή υποδοχή από φίλους της Νέας Δημοκρατίας που γέμισαν την Παπαχαραλάμπειο αίθουσα το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κ. Σαλμάς στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ατομικό χρέος τους καθενός στις εκλογές της 7ης  Ιουλίου καθώς έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο νωρίτερα παρουσιάστηκε βίντεο με αναφορές στο έργο που έχει κάνει ο βουλευτής και υπουργός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Σαλμάς ήταν στην Ναύπακτο τις τέσσερις τελευταίες ημέρες έχοντας συναντήσεις με στελέχη καθώς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας έχει ξεκινήσει τις επαφές του με τους πολίτες εδώ και αρκετό καιρό ξεκινώντας με την ομιλία του στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο του Πανελληνίου στις 13 Μαρτίου , την περασμένη Πέμπτη στην Πάτρα και σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr  μετά την σημερινή του ομιλία στην Ναύπακτο σε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Δείτε φωτογραφίες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...