Δυναμικό παρών στη νέα εποχή από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Πλήρως εναρμονισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συνέπειες που έχει επιφέρει στην καθημερινότητά μας η πανδημία του covid-19, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ πραγματοποίησε το επόμενο βήμα εγκαινιάζοντας…
και επίσημα πλέον το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή της εκπαίδευσης των διαιτητών.

Για το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:00  ήταν προγραμματισμένο το πρώτο “ηλεκτρονικό ραντεβού” Επιτροπής – Διαιτητών – Παρατηρητών  και είναι άξιο αναφοράς ότι ανταποκρίθηκε το 90% του έμψυχου δυναμικού καθώς υπήρχαν και δικαιολογημένα απόντες.

Το “στρατηγείο” είχε στηθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νιας
εκεί όπου από τις 18:00 ο πρόεδρος Γιώργος Ταπραντζής και ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντίνου ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της πρώτης και πολύ σημαντικής διδασκαλίας της νέας χρονιάς.

Το αντικείμενο ήταν οι πολλές και σημαντικές τροποποιήσεις στον κανονισμό καθώς το προσεχές σαββατοκύριακο 12 – 13 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις με αγώνες κυπέλλου.

Τα δύο μέλη της Επιτροπής ανέλυσαν διεξοδικά και λεπτομερώς όλες τις αλλαγές στον κανονισμό κάνοντας χρήση οπτικοακουστικού υλικού, προετοιμάζοντας σε υψηλό επίπεδο όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι και θα κληθούν να εφαρμόσουν άμεσα τις νέες τροποποιήσεις.

Το πρώτο πείραμα κρίνεται εμφανώς επιτυχημένο καθώς η διαδικασία κύλισε ομαλά και χωρίς απρόοπτα.

Στην λήξη της εκπαιδευτικής πρωτόγνωρης αυτής συνάντησης, η Επιτροπή Διαιτησίας ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και ανανέωσε το ηλεκτρονικό ραντεβού με όλο το έμψυχο υλικό για την προσεχή Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:00, καθώς και για κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα από εδώ και στο εξής μέχρι νεωτέρας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΠαρακαλούνται όλοι οι διαιτητές να ενημερωθούν στον ακόλουθο σύνδεσμο ( http://www.epsaitol.gr/index.php/ανακοινώσεις/6099-υγειονομικο-πρωτοκολλο-ερασιτεχνικου-ποδοσφαιρου)για το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...